18.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Γνωρίστε την GoPro Hero CHDHA-301 Action Sports Camera με Ambarella A7LS, 1080P με φοβερό κουπόνι από το @Tomtop!

Αφού έμαθα ότι και το TomTop μπορεί να στείλει χωρίς πρόβλημα παραγγελίες εδώ Ελλάδα και δεν χρειάζεται να πληρώσουμε κάτι έξτρα, είπα να σας παρουσιάσω κάτι και από εκεί, μαζί με κουπόνι φυσικά για να το αποκτήσετε πιο φθηνά. Έτσι ξεκινάμε με την GoPro Hero CHDHA-301, μία Action Sports Camera με Ambarella A7LS και 1080P, που μπορείτε να την βρείτε με το κουπόνι στο TomTop πάρα πολύ οικονομικά!

Προχθές είχα πάει Πάρνηθα για πεζοπορία. Πραγματικά είναι πολύ ωραία, είδαμε και σπάνια κόκκινα ελάφια. Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν μία καλή κάμερα χρειάζεται, μιας και το κινητό μου έμεινε γρήγορα από μπαταρία. Σίγουρα εάν είχα την GoPro Hero CHDHA-301 Action Sports Camera, θα μπορούσα να τραβήξω περισσότερα πράγματα! Και αυτό γιατί η HERO CHDHA-301 μπορεί να καταγράφει βίντεο με ποιότητα 1080P στα 30fps ή 720P στα 60fps! Επίσης μην ξεχνάμε ότι η σειρά HERO της GoPro είναι μία από τις μεγαλύτερες σε πωλήσεις παγκοσμίως και σίγουρα όχι αδίκως!

Η κάμερα έρχεται μ’ ένα πολύ φιλικό μενού για να το χρησιμοποιήσετε, ενώ περιλαμβάνει την δυνατότητα για Quick Capture, όπου με το πάτημα ενός κουμπιού ενεργοποιείται η κάμερα και αρχίζει να καταγράφει αμέσως. Με τον τρόπο αυτό δεν πρόκειται να χάσετε ποτέ όλες τις ωραίες στιγμές που θα θέλατε να κρατήσετε και δεν ήσασταν προετοιμασμένος. Διαθέτει επίσης την λειτουργία Burst Photo, όπου έχει την δυνατότητα να καταγράψει μέχρι και 5 frames ανά δευτερόλεπτο. Φυσικά μία action camera Που σέβεται τον εαυτό της και τους χρήστες της, δεν θα μπορούσε να πουλιέται χωρίς το απαραίτητο εξοπλισμό. Έτσι η κάμερα μπορεί να φορεθεί σε κράνος ή όπου αλλού θέλετε με την χρήση των κατάλληλων αξεσουάρ που φτάνουν συνολικά στον αριθμό των 60! Διαθέτει ειδική αδιάβροχη θήκη για μέχρι και 40 μέτρα βάθος, όπου με το ειδικό μενού που έχει για τις υποβρύχιες λήψεις, θα μπορείτε να τραβήξετε φοβερές φωτογραφίες και βίντεο! Έτσι με όλα αυτά και τα ειδικά χαρακτηριστικά που έχει η κάμερα GoPro Hero CHDHA-301, θα γίνεται σίγουρα ο HERO της παρέας!

Η GoPro Hero CHDHA-301 διαθέτει φυσικά και μικρόφωνο για τις λήψεις βίντεο, που θα τις αποθηκεύσετε στην εξωτερική κάρτα που μπορεί να πάρει, που μπορεί να είναι μέχρι και 32GB. Τα βίντεο που τραβάει η κάμερα είναι σε μορφή H.264/MP4. Η κάμερα διαθέτει 3.8V 1180mA Lithium Polymer μπαταρία για να την δουλέψετε που κρατάει πολύ, ενώ ζυγίζει μόλις 111 γρ!

Όπως βλέπετε η GoPro Hero CHDHA-301 action camera είναι μία πολύ καλή κάμερα, γεμάτη με έξτρα και απαραίτητα αξεσουάρ, ενώ διαθέτει δυνατότητες που σίγουρα θα σας φανούνε πολύ χρήσιμες. Θα την βρείτε στο TomTop φυσικά σε χαμηλή τιμή, που με το κουπόνι που σας δίνω στο τέλος, πέφτει ακόμα πιο πολύ! Μην ξεχάσετε να επισημάνετε στα σχόλια της παραγγελίας ότι θέλετε να σας σταλθεί με τρόπο που να μην χρειάζεται να πληρώσετε και τελωνείο, ώστε να μην έχετε τίποτα έξτρα χρεώσεις

[wpcd_coupon id=9190]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο