21.4 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024

Το Doogee F3 Ltd θα κυκλοφορήσει με Snapdragon 810, 4GB RAM και 2K οθόνη!

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της Doogee που έστειλε νωρίτερα σήμερα το πρωί, η ναυαρχίδα Doogee F3 Ltd θα κυκλοφορήσει με Snapdragon 810 chipset, 4GB RAM και άλλα φοβερά χαρακτηριστικά.

Σε γενικές γραμμές δεν είναι εύκολο για ένα μικρότερο κατασκευαστή η εξασφάλιση των Qualcomm chipsets, αλλά η Doogee ισχυρίζεται πως έχουν κάνει ακριβώς αυτό και θα βάλει τον Snapdragon 810 chipset στο Doogee F3 Ltd όταν βγει.
Ένας πολύ καλός επεξεργαστής χρειάζεται και την αντίστοιχη μνήμη RAM για να δουλέψει, και ενώ οι άλλοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων εγκατασταθούν 3GB μνήμης RAM, η F3 Ltd θα διαθέτει 4GB RAM LPDDR3 και εσωτερική μνήμη 32GB. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να τραβήξει την προσοχή σας, τότε τι θα λέγατε για μία 21 mega-pixel Sony IMX230 πίσω κάμερα, 8 mega-pixel μπροστά OV, 3100mAh μπαταρία της Sony και το 5-ιντσών 2K οθόνη από την LG με την καμπύλη 2.5D και Gorilla Glass 3!?
Αυτές είναι οι προδιαγραφές ενός τηλεφώνου όνειρο. Μια ναυαρχίδα 5-ιντσών με το καλύτερο από τα καλύτερα, αλλά θα είναι πράγματι αληθινό!? Ενώ είναι εύκολο να πιάσουν αυτές oi προδιαγραφές, ακόμα βρίσκω δύσκολο να πιστέψω ότι η Doogee θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει σε όλους σας το υλικό αυτό για το επερχόμενο τους τηλέφωνο. Εάν τελικά γίνει πραγματικότητα, θα είναι η πρώτη Snapdragon powered συσκευή της εταιρείας, η οποία μπορεί επίσης να φέρει προκλήσεις για τον κατασκευαστή του τηλεφώνου, την Doogee δηλαδή.
Αν σας ενδιαφέρει το Doogee F3 Ltd τότε μπορείτε να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα από τώρα, καθώς θα κοστίζει περίπου 349,99 δολάρια. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά τον Οκτώβριο, οπότε έχετε ακόμα μεγάλο χρονικό διάστημα για να περιμένετε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο