19.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Το Google Maps επιστρέφει στο Apple Watch μετά από 3 χρόνια απουσίας!

Οι Χάρτες Google είχαν ένα είδος άσχημης σχέσης με το Apple Watch όλα αυτά τα χρόνια.

Η Google έστειλε για πρώτη φορά μια φιλική έκδοση του προγράμματος προς το ρολόι τον Σεπτέμβριο του 2015, λίγους μήνες μετά την πρώτη εμφάνιση του Apple Watch στα ράφια. Το 2017, ωστόσο, η Google απέσυρε την υποστήριξη του Map’s Watch με κάτι παραπάνω από μια πρόταση ότι θα επέστρεφε… κάποια στιγμή. Η Google δεν είπε τον λόγο γιατί απέσυρε την εφαρμογή, ούτε πρότεινε πόσο καιρό θα χρειαζόταν για να επιστρέψει.

Αποδεικνύεται τελικά ότι η απάντηση είναι τρία χρόνια. Από σήμερα το πρωί, όπως εντοπίστηκε από το 9to5Google, οι Χάρτες Google επιστρέφουν στο Apple Watch.

Αρχικά ανακαλύψαμε για την εκκρεμότητα επιστροφής των Χαρτών Google στο Apple Watch τον Αύγουστο, παράλληλα με μια ανακοίνωση για βαθύτερη ενσωμάτωση του CarPlay. Εκείνη την εποχή, η Google είπε ότι θα πρέπει να εμφανιστεί μέσα στις “επόμενες εβδομάδες” η εφαρμογή.

Όπως σημείωσε ο Frederic εκείνη την εποχή, ακόμη και αυτή η δεύτερη επανάληψη μπορεί να μην είναι τόσο γεμάτη με χαρακτηριστικά όσο οι κανονικοί Χάρτες Google. Θα σας βοηθήσει όμως να μεταβείτε από την τρέχουσα τοποθεσία σας σε μερικούς προκαθορισμένους προορισμούς (όπως το σπίτι ή την εργασία)… αλλά αν θέλετε να πάτε κάπου καινούργια, θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσετε τη διαδικασία στο τηλέφωνό σας.

Εάν έχετε ήδη τους Χάρτες Google στο τηλέφωνό σας, η ενημέρωση της εφαρμογής θα πρέπει να την επαναφέρει στον καρπό σας.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://techcrunch.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο