26.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το iPhone 13 Pro Max θα προσφέρει οθόνη 120 Hz και μπαταρία αρκετά μεγάλη ώστε να ταιριάζει

Είναι ήδη Ιούνιος, πράγμα που σημαίνει ότι το επόμενο σετ smartphone της Apple δεν είναι πλέον μακριά. Η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 13 περίπου τον Σεπτέμβριο και οι λεπτομέρειες των συσκευών έχουν αποκαλυφθεί αργά τους τελευταίους μήνες. Η τελευταία διαρροή ρίχνει λίγο φως στο κορυφαίο iPhone 13 Pro Max.

Σύμφωνα με το δημοφιλές leakster Ice Universe, το iPhone 13 Pro Max θα διαθέτει οθόνη 120 Hz. Πολλά ειπώθηκαν για τα μοντέλα iPhone 12 Pro που έχουν οθόνη 120 Hz, αλλά όλα τελικά δεν κατέληξαν. Όπως αναμενόταν, η Apple θα εφαρμόσει τελικά αυτήν την τεχνολογία αυτή τη φορά, πιθανότατα αφού την τελειοποίησε. Οι οθόνες, φυσικά, θα είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία LTPO.

Επιπλέον, η Apple υποτίθεται ότι θα εξοπλίσει το iPhone 13 Pro Max με μπαταρία 4352 mAh. Αυτή είναι μια σημαντική αύξηση από τη μονάδα 3687mAh στο iPhone 12 Pro Max. Δεν αποτελεί έκπληξη, φυσικά, καθώς οι υψηλότεροι ρυθμοί ανανέωσης απαιτούν περισσότερη ισχύ. Με περίπου 20% αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας όπως αυτό, το iPhone 13 Pro Max αναμένεται να προσφέρει παρόμοια απόδοση μπαταρίας, σε πραγματικές συνθήκες, με το iPhone 12 Pro Max – ένα τηλέφωνο που έχει ήδη χαιρετιστεί για εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο