25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το iPhone 14 mini κάνει την εμφάνιση έκπληξη !

Αυτή η συγκλονιστική διαρροή έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες πριν φημολογηθεί ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 14. Εδώ και αρκετό καιρό, τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης έχουν συμφωνήσει ότι η σειρά iPhone της Apple 2022 θα αποτελείται από το τυπικό iPhone 14, το iPhone 14 Max, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Ωστόσο, σύμφωνα με τον γνωστό tipster Evan Blass, αυτή η σειρά θα δει το iPhone 14 Max να αντικαθίσταται με το iPhone 14 mini.

Ο Blass ισχυρίζεται ότι οι πληροφορίες για την συσκευή της Apple προέρχονται απευθείας από έναν «συνεργάτη καναλιών κορυφαίας βαθμίδας» που εδρεύει στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Προφανώς, αυτός ο συνεργάτης ετοιμάζει σελίδες προϊόντων για τα εισερχόμενα smartphone iPhone 14 και ορισμένες συσκευές iPad και το iPhone 14 mini είναι εκεί στην λίστα. Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να είναι τυπογραφικό λάθος του Blass ή λάθος από τον μυστηριώδη διανομέα, αλλά προφανώς οι πληροφορίες που προσφέρονται μπορούν να θεωρηθούν και ακριβείς την ίδια στιγμή.

Θα ήταν μια τεράστια έκπληξη εάν ένα Apple iPhone 14 mini αντικαθιστούσε το αναμενόμενο iPhone 14 Max από τη σειρά, αν και σίγουρα θα υπήρχαν πολλοί χαρούμενοι θαυμαστές που δεν θέλουν να δουν το Κουπερτίνο να κόβει τη γραμμή του μίνι παρά τις φήμες για το iPhone 13 mini δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες πωλήσεων. Η Apple έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μεταφορικά ικανή να βγάλει κουνέλια από τα καπέλα και αυτό θα ήταν σίγουρα πολύ καλό αν βγει.

Επιπλέον, φαίνεται ότι αυτή η λίστα διανομέων των συσκευών της Apple περιλαμβάνει επίσης το 2022 iPad Pro 12.9 (6th Gen), το iPad Pro 11 (4th Gen) και το iPad 10.2 (10th Gen). Έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολλές φήμες τόσο για το βασικό tablet Apple iPad 10 όσο και για το πιθανό M2 iPad Pro, και με τις δύο πλάκες να εμφανίζονται στη συγκεκριμένη λίστα “κανάλι-συνεργάτες”, θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι αναμένεται μια επικείμενη κυκλοφορία για αυτούς.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο