25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Samsung Galaxy S21 θα έρθει με νέο UD σαρωτή αποτυπώματος δείχνουν τα στοιχεία του FCC, που επιβεβαιώνουν και τον Qualcomm Snapdragon 888!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά Galaxy S21 έχουν αποκαλυφθεί πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία του στις αρχές του επόμενου έτους. Τα σχέδια των Galaxy S21, Galaxy S21 + και Galaxy S21 Ultra έχουν ήδη αποκαλυφθεί αυτήν την εβδομάδα και τώρα ο Ice Universe αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της κύριας βιομετρικής μεθόδου ελέγχου ταυτότητας.

Image source: LetsGoDigital & Snoreyn
Image source: LetsGoDigital & Snoreyn

Σύμφωνα με τη διαρροή, το τρίο των συσκευών θα έχει πολύ ταχύτερους και μεγαλύτερους σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων UD από αυτούς που η Samsung περιλάμβανε στα Galaxy S20, Galaxy S20 + και Galaxy S20 Ultra. Συγκεκριμένα, ο Ice Universe ισχυρίζεται ότι η Samsung έχει διπλασιάσει την ταχύτητα του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μεταξύ των γενεών και θα πρέπει τώρα να είναι αρκετά γρήγοροι για να «αγγίξει και να ξεκλειδώσει» μια σειρά Galaxy S21, αντί να χρειάζεται να πατήσει την οθόνη της. Η διαρροή προσθέτει ότι ο αισθητήρας μετρά 64 mm², καθιστώντας το 1,77x το μέγεθος του αισθητήρα που βρίσκεται στη σειρά Galaxy S20.

Επιπλέον, το FCC επιβεβαίωσε κατά λάθος ότι θα υπάρχουν εκδόσεις Snapdragon 888 της σειράς Galaxy S21. Όπως δείχνει το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, η τεκμηρίωση για το Galaxy S21, που αναφέρεται στον αριθμό μοντέλου SM-G991U, δηλώνει ότι διαθέτει ένα chipset SM8350, το οποίο είναι ο αριθμός μοντέλου του τελευταίου chipset της Qualcomm.

Οι ΗΠΑ θα είναι μια από τις χώρες στις οποίες η Samsung θα πουλήσει τις εκδόσεις Snapdragon 888 της σειράς Galaxy S21, βάση τα αρχεία FCC, αλλά δεν είναι σαφές πού θα εμφανιστούν οι SKU Snapdragon. Η Samsung πωλεί την έκδοση Snapdragon του Galaxy S20 FE παγκοσμίως, αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό θα ισχύει για τα μελλοντικά ακουστικά Galaxy S. Άλλα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S21 θα έρθουν με το Exynos 2100, το οποίο η Samsung υπαινίχθηκε ότι θα παρουσιάσει στις 15 Δεκεμβρίου.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο