26 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024

Το Samsung Galaxy S24 FE μόλις ανακοινώθηκε επίσημα – Και στην Ελλάδα

Η Samsung ανακοίνωσε το Samsung Galaxy S24 FE και το οποίο καταφθάνει με μεγαλύτερη οθόνη των 6.7 ιντσών, μεγάλη μπαταρία και σαφείς βελτιώσεις στο συνολικό πακέτο.

Αυτή τη φορά δεν θα έχουμε διαφορές στον επεξεργαστή ανάλογα με την χώρα που το αγοράζει ο καθένας. Η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με τον Exynos 2400e, με τη Samsung να μην δίνει στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες.

galaxy s24 fe

Η Samsung το εξοπλίζει με μόλις 8GB RAM όπως και οι απλές εκδόσεις των Galaxy S24. Θα υπάρξουν εκδόσεις με 128GB, 256GB, 512GB. Το Samsung Galaxy S24 FE έρχεται με μια 6.7 ιντσών οθόνη με FHD+ OLED panel.

Η εταιρεία φέρνει την Provisual engine από την flagship σειρά στο FE. Συνδυάζει την εξαιρετική νυχτερινή φωτογραφία της Samsung με μια object-aware engine που βελτιστοποιεί τα χρώματα σε Super HDR, ενώ το σύστημα παρέχει 2x zoom οπτικής ποιότητας. Αυτό προέρχεται από την 50MP κύρια κάμερα, 3x έχουμε από την 8MP telephoto ενώ υπάρχει και ένας ultra wide φακός. Η selfie είναι των 10MP.

Φέρει μπαταρία 4.700 mAh και στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε το Android 14 με το One Ui 6.1 ενώ θα λάβει ενημερώσεις για ως και 7 χρόνια. Φυσικά η συσκευή περιλαμβάνει και πλήθος AI χαρακτηριστικών, όπως το Circle to Search, το Live translate για την αυτόματη μετάφραση κλήσεων, ενώ δεν θα απουσιάζει και το Composer που θα μπορεί να γράψει email και social media posts απλά με μερικά keywords.

Τo Galaxy S24 FE θα είναι διαθέσιμο από τις 3 Οκτωβρίου μέσω του Samsung Estore σε Ελλάδα και μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΠΗΓΗ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Comment

  1. Αυτός ο Exynos χρόνια καί χρόνια μού κάθεται στόν λαιμό καί ας προσπαθεί ή Samsung νά μάς πείσει ότι δεν έχει καμία διαφορά μέ τόν snapdragon.
    Ήταν καί ο λόγος που έφυγα από τήν Samsung καί πήγα σέ oneplus

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο