25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Spotify επιβεβαιώνει επίσημα ότι δοκιμάζει ένα νέο προσιτό επίπεδο συνδρομής για 0,99 δολάρια ΗΠΑ το μήνα

Σύμφωνα με μια έκθεση του The Verge, η δημοφιλής σουηδική υπηρεσία ροής Spotify δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή ένα ολοκαίνουργιο επίπεδο συνδρομής. Η ιδιότητα μέλους “Spotify Plus” προορίζεται να είναι ο πιο προσιτός τρόπος πρόσβασης στις πιο ουσιαστικές λειτουργίες της ροής μουσικής.

Η νέα συνδρομή 99 σεντ είναι βασικά ένα μείγμα της γνωστής συνδρομής Premium (99 δολάρια ΗΠΑ για ετήσια δωροκάρτα στο Amazon) και της δωρεάν βαθμίδας του Spotify. Όπως και στην δωρεάν έκδοση, οι χρήστες του Spotify Plus θα πρέπει να ζουν με διαφημίσεις που παίζονται ανάμεσα στα αγαπημένα τους τραγούδια. Αλλά οι συνδρομητές της νέας βαθμίδας θα μπορούν να παραλείπουν απεριόριστο αριθμό τραγουδιών και μπορούν να παίξουν απευθείας συγκεκριμένα τραγούδια. Αυτές οι δύο δυνατότητες δεν είναι διαθέσιμες στο δωρεάν επίπεδο του Spotify, στο οποίο οι χρήστες πρέπει να καταφύγουν στη λειτουργία αναπαραγωγής τυχαίας σειράς για να ακούσουν λίστες αναπαραγωγής και άλμπουμ.

Δυστυχώς, είναι απίθανο ότι η νέα συνδρομή Plus θα επιτρέψει τη λήψη και αναπαραγωγή μουσικής εκτός σύνδεσης σε smartphone. Επιπλέον, το Spotify δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το νέο επίπεδο συνδρομής θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες σε αυτήν την ακριβή μορφή. Η εταιρεία εξακολουθεί να πειραματίζεται με διαφορετικά σημεία τιμών, πράγμα που σημαίνει ότι το τελικό προϊόν θα μπορούσε δυνητικά να κοστίσει περισσότερο από μόλις 99 λεπτά το μήνα.

 

[signoff]

 

Πηγή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο