27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το TWRP προσθέτει επίσημα υποστήριξη για το Galaxy S20, τη σειρά Note 20 και άλλα κινητά

Η δημοφιλής ανάκτηση TWRP τρίτου κατασκευαστή για Android έχει πλέον επίσημα προσθέσει υποστήριξη για τις σειρές Samsung Galaxy S20 και Note 20 μαζί με μια πληθώρα άλλων συσκευών.

Εάν έχετε αποφασίσει να βάλετε μια προσαρμοσμένη ROM στη συσκευή σας Android, μπορείτε να ανατρέξετε στο TWRP για να εκτελείτε εκδόσεις λογισμικού τρίτων στο αγαπημένο σας υλικό. Αν και δεν είναι πάντα απαραίτητο, η εγκατάσταση μιας προσαρμοσμένης ανάκτησης μπορεί να βοηθήσει τη διαδικασία και να κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα από την προσφορά αποθεμάτων.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το XDA αναφέρει ότι το TWRP έχει κάνει επίσημα εκδόσεις της ανάκτησης τρίτου κατασκευαστή για παραλλαγές Exynos των Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra και Note 20. Τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε ανεπίσημες εκδόσεις του TWRP στις συσκευές, αλλά αυτές οι νέες εικόνες (images), λέγεται ότι έχει μεταγλωττιστεί με τις πρόσφατες πηγές πυρήνα One UI 4.1 που βασίζονται σε Android 12. Αυτό θα εξασφαλίσει καλύτερη συνολική συμβατότητα για όσους επιλέγουν αυτήν την προσαρμοσμένη ανάκτηση για τις κατάλληλες συσκευές Galaxy στο μέλλον.

[affcoups id=”95540″]

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίσημο παράθυρο υποστήριξης για τις σειρές Galaxy S20 και Note 20, θα λαμβάνουν ενημερώσεις απευθείας από τη Samsung μέχρι το 2023 και το 2024 αντίστοιχα. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει την επερχόμενη ενημέρωση Android 13, η οποία θα μπορούσε να συνοδεύεται από το One UI 5.0. Το πιο πρόσφατο One UI 4.1 που βασίζεται σε Android 12 είναι ήδη διαθέσιμο για το duo και συνοδεύεται από μια σειρά από νέες λειτουργίες και δυνατότητες που μπορείτε να επωφεληθείτε.

[affcoups id=”95550″]

Εάν θέλετε να δώσετε μια δοκιμαστική εκτέλεση σε μια ROM τρίτου κατασκευαστή, τότε αυτό σας βοηθά να ανοίξετε την πόρτα για ευκολότερο φλασάρισμα και πολλά άλλα. Οι σειρές Galaxy S20 και Note 20 δεν είναι οι μόνες συσκευές που λαμβάνουν υποστήριξη TWRP. Πληθώρα οικονομικών συσκευών Galaxy, συμπεριλαμβανομένων των A12, J1 Ace Duos και Tab E 9.6 3G, υποστηρίζονται πλέον από το έργο ανάκτησης. Αυτή η τελευταία συλλογή συσκευών ολοκληρώνει το Realme 8i ή το Narzo 50 και το Realme X7 Max 5G ή GT Neo.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο