27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Xiaomi Band 7 με οθόνη AMOLED 1,62″ έρχεται στις 24 Μαΐου

Αν και σας το έχω ήδη ανακοινώσει από προχθές στη σελίδα μας στο Facebook, είπα να το γράψω και εδώ, μιας και σε μόλις 3 ημέρες περιμένουμε να δούμε το νέο Mi Band, το Mi Band 7.

Η σειρά Redmi Note 11T θα παρουσιαστεί στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα, αλλά η προτεραιότητα θα είναι σε άλλες σειρές προϊόντων. Η εταιρεία ετοιμάζεται τώρα να κυκλοφορήσει και το Mi Band 7 επόμενης γενιάς. Σήμερα, η εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser αφίσα που λέει ότι το Mi Band 7 θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου στην Κίνα μαζί με τη σειρά Redmi Note 11T.

[affcoups id=”96103″]

Mi Band 7 poster

Σύμφωνα με το teaser poster, ο σχεδιασμός της νέας φορητής συσκευής φαίνεται να μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό της. Το Mi Band 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο σε τυπική όσο και σε έκδοση NFC, όπως τα προηγούμενα μοντέλα.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η ανάρτηση του Weibo αποκαλύπτει ότι το μελλοντικό fitness band της Xiaomi θα έχει οθόνη AMOLED 1,62 ιντσών, η οποία θα έχει ανάλυση 192×490 pixels και οθόνη πάντα ανοιχτή (AOD). Η περιοχή της οθόνης έχει επίσης αυξηθεί κατά 25% σε σχέση με το προηγούμενο Xiaomi Band 6.

[affcoups id=”96100″]

Για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης κάποιου, θα είναι συμβατό με μια ποικιλία αθλητικών μοντέλων. Το SpO2, ο καρδιακός ρυθμός, η παρακολούθηση ύπνου και άλλες μετρήσεις που σχετίζονται με την υγεία μπορούν να παρακολουθούνται μέσω του Mi Band. Μεταξύ άλλων, η ανάρτηση αναφέρει ότι το band θα έχει έξυπνες ειδοποιήσεις και όχι μόνο.

[affcoups id=”96092″]

Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Xiaomi και Πρόεδρος του Τμήματος Smartphone, Zeng Xuezhong, ανακοίνωσε στο Weibo ότι το Mi Band 7 θα περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη οθόνη αφής σε σχήμα διαδρόμου. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Mi Band 7 θα υποστηρίζει περισσότερες από 300 κάρτες λεωφορείου και θα περιλαμβάνει λειτουργία NFC. Κατά τη γνώμη του, αυτό είναι το ισχυρότερο Mi Band μέχρι τώρα.

Ας δούμε όμως από που μπορείτε εσείς να πάρετε ή για την ακρίβεια να προπαραγγείλετε το Mi Band 7. Αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο στο Aliexpress απ’ ότι βλέπω, ενώ σε συνομιλία που είχα με το Banggood, μου είπαν ότι το περιμένουν και εκεί σύντομα. Εάν θέλετε πάντως να πάρετε μία πρώτη εικόνα, μπαίνετε στο παρακάτω λινκ.

[su_button url=”https://ali.ski/p9CDlS” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Μπείτε να δείτε το νέο Mi Band 7![/su_button]

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο