22.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Το Xiaomi Mi 11 θα έχει μια αποκλειστική θήκη με τα κίνητρα του τρέχοντος έτους

Απομένουν μόνο 22 μέρες πριν από το εαρινό φεστιβάλ του 2021. Καθώς πλησιάζει το «Έτος του βοδιού», σημαντικοί κατασκευαστές smartphone έχουν επίσης κυκλοφορήσει περιφερειακά προϊόντα που σχετίζονται με αυτό. Απροσδόκητα, σήμερα, η Xiaomi έπαιξε ένα «λογοπαίγνιο» μέσω του Weibo. Δημοσίευσε μία πολύ ωραία θήκη για το νέο της κινητό Xiaomi Mi 11, όπου φαίνεται μία αγελάδα, στρατηγικά τοποθετημένη! Η θήκη έρχεται με ένα κείμενο που λέει ότι αυτό είναι το θρυλικό, το καλύτερο Xiaomi σε ολόκληρο το δίκτυο!

Το Xiaomi Mi 11 θα έχει μια αποκλειστική θήκη με τα κίνητρα του τρέχοντος έτους

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η κύρια κάμερα και ο εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός του Mi 11 έχουν γίνει τα μάτια της αγελάδας, και το φλας και ο τηλεφακός μακρο φακός αποτελούν το μέρος της μύτης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ορισμένοι χρήστες δήλωσαν ότι η Xiaomi θα πρέπει να παραδώσει γρήγορα την θήκη του τηλεφώνου και η επίσημη απάντηση είπε «το κανονίζουμε…».

Ταυτόχρονα, υπήρχαν μηνύματα όπως «Προτείνετε να αγοράσετε τα πνευματικά δικαιώματα». Φαίνεται να υπονοεί ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει μια αποκλειστική προστατευτική θήκη για το Xiaomi Mi 11 το έτος του βοδιού.

Το Xiaomi Mi 11 αποδίδει αρκετά καλά

Ως η ναυαρχίδα της νέας γενιάς της Xiaomi, το Xiaomi Mi 11 έχει αγοραστεί από πολλούς καταναλωτές μόλις κυκλοφόρησε.

Την ημέρα της πρώτης πώλησης την 1η Ιανουαρίου, σε μόλις 5 λεπτά μετά την κυκλοφορία, οι πωλήσεις on-channel της Xiaomi 11 ξεπέρασαν τα 1,5 δισεκατομμύρια γιουάν, εγκαινιάζοντας την πρώτη καλή αρχή του νέου έτους.

Επιπλέον, ο Zeng Xuezhong, αντιπρόεδρος της Xiaomi Group και πρόεδρος του τμήματος smartphone, αποκάλυψε επίσης ότι συνολικά 350.000 μονάδες Xiaomi Mi 11 πωλήθηκαν σε 5 λεπτά.

Με την αρχική τιμή των 3999 γιουάν (617 $) και το πρώτο τσιπ Snapdragon 888, το Xiaomi Mi 11 ονομάζεται «τερματοφύλακας» από τους χρήστες.

Το Xiaomi Mi 11 έρχεται με το τσιπ Qualcomm Snapdragon 888 για πρώτη φορά. Επίσης, διαθέτει την πιο ακριβή και καλύτερη οθόνη στην ιστορία των smartphone Xiaomi.

Έχει ανάλυση 2Κ, ευέλικτη οθόνη τετραπλής καμπύλης 120Hz, ενώ έχει μέγιστη φωτεινότητα έως 1500nit. Ταυτόχρονα, η οθόνη έχει επίσης λάβει βαθμολογία DisplayMate A +.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο