27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Xiaomi Mi 11 Ultra κρύβει μέσα του ένα Mi Band 5! Δεν με πιστεύετε!? Δείτε γιατί το λέω….

Πριν από λίγες ημέρες, η Xiaomi κυκλοφόρησε επίσημα τα άλλα μέλη της σειράς Xiaomi Mi 11.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε τα Xiaomi Mi 11 Ultra, Mi 11 Pro, Mi 11 Lite και άλλες συσκευές. Το Xiaomi Mi 11 Ultra έρχεται με δευτερεύουσα οθόνη και είναι το πρώτο smartphone Xiaomi που χρησιμοποιεί δευτερεύουσα οθόνη. Αυτή η πίσω οθόνη είναι μια οθόνη 1,1 ιντσών που μπορεί να εμφανίσει μια ποικιλία πληροφοριών. Ισχύει για λήψη selfie και μπορεί επίσης να εμφανίσει προσαρμοσμένο χρόνο, καιρό, κινούμενα σχέδια, θέματα, ειδοποιήσεις, υπενθυμίσεις μηνυμάτων, υπενθυμίσεις υγείας, έλεγχο μουσικής κ.λπ.

Σύμφωνα με την Xiaomi, όταν το Mi 11 Ultra έχει μπαταρία 10%, η πίσω οθόνη μπορεί να λειτουργήσει για 55 ώρες. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun πραγματοποίησε πρόσφατα μια ζωντανή μετάδοση όπου αποκάλυψε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το Xiaomi Mi 11 Ultra. Σύμφωνα με τον ίδιο, η πίσω οθόνη στο Mi 11 Ultra είναι ίδια με την οθόνη Xiaomi Mi Band 5.

Η οθόνη του Xiaomi Mi Band 5

Το Xiaomi Mi Band 5 έρχεται με οθόνη AMOLED 1,1 ιντσών. Το Mi Band 5 διαθέτει 20% καλύτερη περιοχή προβολής σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Η μέγιστη φωτεινότητα του οπίσθιου φωτισμού της οθόνης φτάνει τα 450 nits, αύξηση 12,5% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Οι χρήστες μπορούν να δουν καθαρά το περιεχόμενο της οθόνης ακόμη και σε έντονο περιβάλλον φωτισμού. Επιπλέον, η φωτεινότητα είναι επίσης ρυθμιζόμενη σε 5 επίπεδα για να ταιριάζει στα μάτια σε διαφορετικές σκηνές.

Λεπτομέρειες οθόνης του Mi 11 Ultra

Όσο για το Mi 11 Ultra, χρησιμοποιεί την τρέχουσα κορυφαία ευέλικτη οθόνη AMOLED με τέσσερις κορυφαίες μικρο-καμπύλες, με ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ρυθμίζοντας μια εγγραφή DisplayMate 13. Αυτή η οθόνη έχει ένα δισεκατομμύριο εγγενή χρώματα, ρυθμό δειγματοληψίας αφής 480Hz, προσαρμοστική προσαρμογή 4 ταχυτήτων, φωτεινότητα αιχμής 1700nit, 8192 επίπεδα εξασθένισης και υποστηρίζει Dolby Vision και HDR10 +.

Αυτό το smartphone είναι η τελευταία ναυαρχίδα της Xiaomi και διαθέτει καινοτόμο μπαταρία. Είναι το πρώτο smartphone που χρησιμοποιεί εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση μπαταρίας ανόδου πυριτίου-οξυγόνου. Η μπαταρία 5000 mAh υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 67W (ενσύρματο και ασύρματο). Για να λάβετε πλήρη φόρτιση, οι χρήστες του smartphone χρειάζονται μόνο 36 λεπτά. Επιπλέον, η δυνατότητα αντίστροφης φόρτισης 10W προσθέτει επίσης to κερασάκι στην τούρτα.

Δεν έχουν πολλά τηλέφωνα Xiaomi οποιουδήποτε είδους αξιολόγηση νερού ή σκόνης, αλλά το Mi 11 Ultra έχει.

Το κινητό έχει πιστοποίηση ότι είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Η βαθμολογία IP68 σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει σε βάθος νερού 1,5 m για 30 λεπτά. Επιπλέον, αυτή η συσκευή είναι επίσης η πρώτη που χρησιμοποιεί «βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης» υψηλής διαπερατότητας.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο