27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Xiaomi Mi 11X θα κυκλοφορήσει τελικά παγκοσμίως αντί του Redmi K40!

Τα μοντέλα της σειράς Redmi K40 έχουν τεθεί σε πώληση. Επιπλέον, μάθαμε ότι η Xiaomi Group θα παρουσιάσει τελικά αυτά τα δύο μοντέλα και στις αγορές του εξωτερικού. Αλλά αποδεικνύεται ότι θα αποκαλυφθούν κάτω από μια νέα ταυτότητα. Σήμερα, το XDA βρήκε δύο τηλέφωνα της σειράς Mi 11 στον κωδικό MIUI, με τ’ όνομα Xiaomi Mi 11X και το Xiaomi Mi 11X Pro.

Η έκθεση επισήμανε ότι η κωδική ονομασία του Xiaomi Mi 11X είναι το aliothin και το μοντέλο είναι το M2012K11AI. Γνωρίζουμε ότι το Redmi K40 έχει την κωδική ονομασία aliothin, πράγμα που σημαίνει ότι το Redmi K40 θα παρουσιαστεί στην Ινδία (και σε άλλες αγορές) ως το Xiaomi Mi 11X.

Όχι μόνο αυτό, αλλά και η συσκευή Xiaomi Mi 11X Pro εμφανίζεται και στον κώδικα. Όπως καταλαβαίνετε, αντιστοιχεί στο Redmi K40 Pro. Οι δύο νέες ναυαρχίδες πωλούνται στην Ινδία ως μέλη της σειράς Xiaomi Mi 11.

Μεταξύ αυτών, το Xiaomi Mi 11X Pro είναι εξοπλισμένο με τον κορυφαίο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888. Το τσιπ βασίζεται σε διαδικασία 5nm. Επιπλέον, ο Cortex X1 super core χρησιμοποιείται για πρώτη φορά και ο Cortex A78 core χρησιμοποιείται ταυτόχρονα. Το σκορ AnTuTu ξεπέρασε τους 700.000 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά Redmi K40 θα κυκλοφορήσει επίσης στην Ευρώπη και μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της ως POCO F3.

Έτσι αποδεικνύεται ότι η Redmi έχει σχεδιάσει μία σούπερ ναυαρχίδα smartphone και δύο άλλες μάρκες – POCO και Xiaomi – να το χρησιμοποιούν σε άλλες αγορές. Ειλικρινά, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια πρακτική. Αλλά στο παρελθόν, η Redmi και η POCO χρησιμοποιούσαν τα μοντέλα της Xiaomi και όχι το αντίθετο.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο