27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Xiaomi Mi Band 5 υποστηρίζετε ήδη από το Mi Fit.

Το ότι έχει ανακοινωθεί το Mi Band 5 από την Xiaomi, σίγουρα το ξέρετε εφόσον μας διαβάζετε. Ήδη έχουν αρχίσει οι προπαραγγελίες της κινέζικης έκδοσης για τώρα από τα διάφορα μαγαζιά, ενώ σας είπα πως ακόμα και στην κινέζικη έκδοση να τα βλέπετε όλα στ’ αγγλικά.

Το Mi Band 5 είναι εξοπλισμένο με δυναμική έγχρωμη οθόνη 1,1 ιντσών σε μεγάλη οθόνη, υποστηρίζει 100+ θεματικές κλήσεις, έχει 11 επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες και υποστηρίζει διάρκεια ζωής μπαταρίας 14 ημερών + μαγνητική φόρτιση. Το Xiaomi Bracelet 5 Standard Edition κοστίζει στην Κίνα στα 189 γιουάν, ενώ η έκδοση NFC θα είναι στα 229 γιουάν. Θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα κανάλια στις 18 Ιουνίου στις 10 π.μ.

Προηγουμένως, η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Xiaomi δήλωσε ότι το Xiaomi Mi Band 5 υποστηρίζει ήδη την συνδεσή του με την εφαρμογή Mi Fit 4.2 και δεν υποστηρίζει την ανίχνευση κορεσμού οξυγόνου στο αίμα.

Επιπλέον, η εφαρμογή Xiaomi Mi Fit φέρνει επίσης άλλες νέες λειτουργίες στα wearable/smartwatch της Xiaomi. Συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής της λειτουργίας ρολογιού Xiaomi OTA 4, πρόσθετη εμφάνιση αθλητικών δεδομένων, όπως κολύμβηση, πεζοπορία, γιόγκα, διάστημα υψηλής έντασης, πρόσθετη τακτική φωτεινή οθόνη ανύψωσης καρπού, ταξινόμηση εκκίνησης, παγκόσμιο ρολόι. Υποστηρίζει την προσθήκη οθόνης αθλητικών δεδομένων για το Xiaomi Watch Color, όπως κολύμπι στην πισίνα, υποστήριξη μεταφοράς κάρτας λεωφορείου και ούτω καθεξής.

Το Xiaomi Mi Band 5 υποστηρίζει την εναλλαγή εκατοντάδων οθονών και έχει προσθέσει μερικές που όλοι γνωρίζουν καλά, συμπεριλαμβανομένων των Detective Conan, EVA, Hatsune Miku, SpongeBob κ.λπ.

Το iTechNews.gr έμαθε ότι το Xiaomi Mi Band 5 υποστηρίζει πολλές λειτουργίες, όπως μαγνητική φόρτιση, 11 επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες, NFC UnionPay QuickPass, επαγγελματικές αναβαθμίσεις αισθητήρων, μια νέα λειτουργία υγείας γυναικών και χειριστήριο της κάμερας του κινητού.

Το Xiaomi Mi Band 5 θα προσφέρει πιο ολοκληρωμένη παρακολούθηση του ύπνου και του καρδιακού ρυθμού, με τους ενσωματωμένους αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, ενώ μπορεί επίσης να επεξεργαστεί αλλαγές του καρδιακού ρυθμού κατά τη διάρκεια της άσκησης, παρέχοντας ακριβέστερη υποστήριξη δεδομένων για τον χρήστη.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο