25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το Xiaomi POCO X3 μας λέει η εταιρεία υποστηρίζει 33W flash φόρτιση και 5160mAh μπαταρία που θα φορτίζει πλήρως σε 65 λεπτά! Δείτε τι άλλο ξέρουμε….

Φέτος, η υπερπόντια μάρκα της Xiaomi POCO κυκλοφόρησε διαδοχικά έναν αριθμό κινητών τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένων των POCO F2 Pro, POCO X2, POCO M2 Pro, κ.λπ.

Ένα καινούργιο κινητό, το POCO X3 έλαβε πρόσφατα πιστοποίηση FCC. Τώρα υπάρχουν καινούργια νέα για το κινητό αυτό. Πρόσφατα, ο εκπρόσωπος της μάρκας Xiaomi POCO @anguskhng άρχισε επίσημα να “ζεσταίνει” το νέο τηλέφωνο στο Twitter.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις που εκδόθηκαν από τον εκπρόσωπο της μάρκας POCO της Xiaomi @anguskhng, “Το Xiaomi POCO X3 έχει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και επίσης εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα φόρτισης φλας. Σε σύγκριση με το γνωστό μοντέλο μεσαίας κατηγορίας Galaxy A71, το Xiaomi POCO X3 βρίσκεται σε ηγετική θέση. Θα εξηγήσω πώς θα το επιτύχετε στη συνέντευξη τύπου.”

Ταυτόχρονα, από τα δεδομένα που κυκλοφόρησε o @anguskhng, το Xiaomi POCO X3 μπορεί να φορτιστεί στο 100% σε 65 λεπτά, αν και δεν μπορεί να συγκριθεί με το Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition. Σε σύγκριση με τη γρήγορη φόρτιση 120W, είναι επίσης πολύ μπροστά από τα μοντέλα στην ίδια τιμή.

Από άλλες απόψεις, σύμφωνα με προηγούμενες ειδήσεις, το Xiaomi POCO X3 θα υιοθετήσει ένα σχέδιο πλήρους οθόνης με μία οπή. Το άνοιγμα της μπροστινής κάμερας βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης, στο κέντρο. Το μέγεθος της οθόνης είναι 6,67 ίντσες, ο ρυθμός ανανέωσης είναι 120Hz και ο ρυθμός δειγματοληψίας αφής είναι 240Hz. Θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 732, μπροστινή κάμερα 20 megapixel και τετραπλή κάμερα υψηλής ευκρίνειας 64 megapixel στο πίσω μέρος, με μοναδικά χαρακτηριστικά στη διάταξη της κάμερας. Επιπλέον, το μηχάνημα έχει χωρητικότητα μπαταρίας 5160mAh, υποστηρίζει φόρτιση φλας 33W και διαθέτει και NFC.

Αναφέρεται ότι το νέο Xiaomi POCO X3 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 8 Σεπτεμβρίου. Θα περιμένουμε και θα δούμε για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο