25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

TomTop Giveaway – Μοιράστε και κερδίστε κάθε εβδομάδα!

Το TomTop είναι ένα γνωστό μαγαζί, που έχει καλές τιμές, κάμποσες προσφορές (θα βρείτε και εδώ στις προσφορές), καλή Ευρωπαϊκή αποθήκη με κάμποσα πράγματα και το βασικότερο…στέλνει ότι παραγγείλατε με τρόπο που δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τελωνείο και χωρίς έξτρα χρέωση, αρκεί να το επισημάνετε στα σχόλια της παραγγελίας. Τώρα, ανακάλυψα ότι έχουν και ένα Giveaway, με δύο τυχερούς κάθε εβδομάδα, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε!? Ας δούμε όμως ποια είναι η διαδικασία….

Για να μπορείτε να συμμετέχετε θα πρέπει να έχετε λογαριασμό και στο TomTop φυσικά. Μπαίνετε λοιπόν από το λογότυπο παρακάτω

φτιάχνετε τον λογαριασμό ή κάνετε login και βρίσκετε κάτι που σας αρέσει. Εγώ πχ διάλεξα το Xiaomi Mijia Electric Shaver Rechargeable Razor Metal Body USB-C for 30-days που έβγαλε πρόσφατα η Xiaomi και είναι και κάτι που χρειάζομαι, το έχει και σε προσφορά μέχρι αύριο με 21% έκπτωση….και το βάζετε στα favorites.

Μετά θα χρειαστεί να πάτε στο αντίστοιχο θέμα που υπάρχει στο φόρουμ του TomTop όπου τρέχει ο διαγωνισμός -> Forum

Εκεί απαντάτε τι έχετε βάλει στο Wishlist σας, με την ονομασία του προϊόντος και ενεργό link φυσικά. Στο σχόλιο θα πρέπει να λέτε και γιατί το θέλετε το συγκεκριμένο αντικείμενο. Μετά το μόνο που μένει να κάνετε είναι να σταυρώσετε τα δάχτυλα για να κερδίσετε. Βάση αυτά που γράφει στο φόρουμ, κάθε παρασκευή θα υπάρχουν δύο νικητές. Στο άρθρο λέει ότι θα είναι ένα μακρύς διαγωνισμός, οπότε θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε! Δώρο…κάτι που έχετε βάλει στη wishlist σας!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο