27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Vivo NEX dual-screen έκδοση – Θα παίζεται τα παιχνίδια με “physical plug-in” λέει η εταιρεία!

Πριν από λίγο βρήκαμε μία νέα ανακοίνωση της Vivo στο Weibo όπου αναφέρει σε νέο πόστερ ότι η Vivo θα παρουσιάσει ένα NEX με διπλή οθόνη όπου θ’ ασχοληθεί με το παιχνίδι με την χρήση φυσικού plug-in (“Physical plug-in”) όπως αναφέρετε.

Ο όρος “Physical plug-in” χρησιμοποιείται γενικώς όταν θέλουμε να πούμε για κάποιο εξωτερικό εξάρτημα όπως joystick, κάποιο φυσικό κουμπί ή άλλο παρόμοιο εργαλείο, που επιτρέπει στους παίκτες να έχουνε μία άλλη είδους προσέγγιση στο παιχνίδι εκτός από της οθόνης, ώστε να μπορεί να παίξει καλύτερα.

Δεν είναι ξεκάθαρο πως το νέο NEX με την διπλή οθόνη θα το καταφέρνει αυτό, αλλά το προηγούμενο με διπλή οθόνη Nubia X, μπορούσε να κάνει την πίσω οθόνη σαν κουμπιά αφής κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Έχω την εντύπωση ότι και εδώ θα δούμε κάποια παρόμοια λύση από την Vivo.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood με καθημερινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας 

Χθες η Vivo είχε στείλει και άλλη πρόσκληση όπου έλεγε ότι στις 11 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει ένα νέο προϊόν στο U+ Fashion Art Center στην Shanghai. Στην εκδήλωση αυτή αναμένεται να δούμε επίσημα πια την νέα ναυαρχίδα Vivo NEX διπλής οθόνης έκδοση. Η εκδήλωση αυτή έχει σαν θέμα το “Περισσότερες από μία προοπτική είναι το μέλλον”, εννοώντας λογικά την μοναδική σχεδίαση που έχει το Vivo NEX διπλής οθόνης έκδοση.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχουμε από την Vivo, το NEX διπλής οθόνης έχει τέσσερα δυνατά σημεία πώλησης: μοναδική εμφάνιση, μοναδική λειτουργική εμπειρία, καινούργια κάμερα και νέο ΑΙ.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο