27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Mi 8 Youth Edition – Δουλεύει άψογα και σε -15°C !

Δεν ξέρω εάν θυμάστε που είχαν αναφερθεί προβλήματα με το iPhone X, που δεν λειτουργούσε στη χαμηλή θερμοκρασία και ήταν να βγάλει κάποιο fix η Apple. Απ’ ότι φαίνεται η Xiaomi δεν έχει τέτοια προβλήματα και το απέδειξε κάτοχος κινητού Xiaomi στο Weibo.

Έτσι χθες ένας χρήστης που είναι κάτοχος ενός κινητού Xiaomi 8 Youth Edition, ανέβασε φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό του, ενώ η θερμοκρασία ήταν έξω -15°C! Μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη έκδοση του κινητού παρουσιάστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου. Τις φωτογραφίες που ανέβασε ο χρήστης, τις κοινοποίησε στον λογαριασμό του ο CEO της Xiaomi, Lei Jun!

Το Mi 8 Youth Edition, το χαρακτηριστικό του είναι η διαβάθμιση του χρώματος που βλέπουμε στην πλάτη, σε μία ονειρική συνύπαρξη του μπλε με το μωβ/χρυσό, έτσι ώστε να φαίνεται σαν καινούργια χρώμα ανάλογα με το σε τι γωνία αντανακλά πάνω του το φως, δίνοντας του έτσι μία μοναδική εμφάνιση.

Η μπροστινή κάμερα του Mi 8 Youth Edition είναι ανάλυσης 24MP, με υποστήριξη για ΑΙ, που υποστηρίζει ομορφοποίηση και ακριβή αναγνώριση των χαρακτηριστικών του προσώπου, των μαλλιών, φρυδιών, ματοτσίνορων και γενικότερα των χαρακτηριστικών του προσώπου και το όλο makeup. Επίσης υποστηρίζει ομορφοποίηση στο video, σε πραγματικό χρόνο φυσικά, δείχνοντας έτσι πάντα την καλύτερη πλευρά σας.

Προσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά!

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Mi 8 Youth Edition, είναι 6.26 ιντσών οθόνη με Liu Haiping, επεξεργαστή έχει τον Qualcomm Snapdragon 660AIE, LPDDR4X μνήμη RAM και μπαταρία χωρητικότητας 3350mAh.

Επιπρόσθετα το Xiaomi 8 Youth Edition έχει διπλή πίσω κύρια κάμερα με ανάλυση 12MP+5MP που υποστηρίζουν ΑΙ.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο