20.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Windows 10 – Έφτασε τους ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως!

Πάνω από δύο χρόνια αργότερα από τις προηγούμενες προσδοκίες της Microsoft, η εταιρεία ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της με τις δωρεάν ταπετσαρίες, ότι οι χρήστες των Windows 10 παγκοσμίως έφτασαν το 1 δισεκατομμύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιστότοπος είναι στα ιταλικά και μεταφράζεται αυτόματα ανάλογα με την περιοχή.

Την τελευταία φορά που η Microsoft ανήγγειλε τον αριθμό των Windows 10 χρηστών ήταν το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, όταν ο αριθμός ήταν 900 εκατομμύρια. Πιθανώς λόγω της αποχώρησης του Win7, ο αριθμός των χρηστών των Windows 10 αυξήθηκε κατά 100 εκατομμύρια φτάνοντας έτσι το 1 δισεκατομμύριο.

Φυσικά, υπάρχουν σχεδόν 2 δισεκατομμύρια χρήστες υπολογιστών παγκοσμίως. Ακόμη και αν ο αριθμός των Win10 ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετοί χρήστες που διαμένουν σε παλαιότερα λειτουργικά συστήματα, όπως το Win7 / 8.1, καθώς και άλλες πλατφόρμες όπως MacOS, Linux (συμπεριλαμβανομένων διαφόρων διανομών).

Επιπλέον, μετά τα Windows 10, δεν έχουμε δει ακόμα κάποια νέα έκδοση, τύπου Windows 11. Προς το παρόν, η ομάδα ανάπτυξης των Windows επικεντρώνεται στο σύστημα Win10X. Το UI είναι πιο μοντέρνο και συνοπτικό. Μπορεί να προσαρμοστεί σε συσκευές διπλής οθόνης, όπως Surface Duo και φορητούς υπολογιστές που πρόκειται να διαμορφωθούν.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο