20.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Microsoft – Δίνει έπαθλο μέχρι και 20000$ σε όποιο βρει BUGS στο Xbox!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα The Verge, η Microsoft ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα επικύρηξης, για να ενθαρρύνει τους παίκτες ή τους προγραμματιστές, ώστε ν’ ανακαλύψουν πιθανές τρύπες στο δίκτυο και στις υπηρεσίες του Xbox Live, με μπόνους που κυμαίνονται από $ 500 έως και $ 20.000. Και η Microsoft δήλωσε ότι οι υποψήφιοι θα πάρουν ακόμα μεγαλύτερες ανταμοιβές με βάση τις επιπτώσεις των πραγματικών τρωτών σημείων.

Αναφέρεται ότι το μέγιστο ποσό των μπόνους θα είναι ανάλογο με τα τρωτά σημεία, όπως κρίσιμη απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα ή ειδικά backdoors permission. Και παρακάμπτοντας τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, διαρροές πληροφοριών κ.λπ. θα φτάσουν έως και τα $ 5.000 σε ανταμοιβές. Η Microsoft επιθυμεί να λαμβάνει αναφορές υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών παρουσιάσεων κειμένου ή βίντεο και σαφών στοιχείων. Ταυτόχρονα, η Microsoft δήλωσε επίσης ότι δεν θέλει τους ανθρώπους να αφιερώνουν πολύ χρόνο σε ζητήματα που σχετίζονται με το διακομιστή, όπως οι δοκιμές DDOS και οι επιθέσεις βάσεων δεδομένων κοινωνικής μηχανικής. Μετά από όλα, αυτό θα επηρεάσει την κανονική εμπειρία άλλων παικτών.

Με την πάροδο των χρόνων, η Microsoft έχει εισαγάγει προγράμματα επικύρηξης bug για πολλά από τα προϊόντα της, όπως τα αρχικά τρωτά σημεία ασφαλείας των Windows 10 με έως και 250.000 δολάρια σε μπόνους. Αυτή τη στιγμή, η κονσόλα νέας γενιάς της Microsoft και η υπηρεσία cloud θα ξεκινήσουν και οι δύο θα λειτουργήσουν στο δίκτυο Xbox Live, οπότε όπως καταλαβαίνετε αυτή η δοκιμή είναι πολύ σημαντική.

Αλλά σε σύγκριση με την αντίπαλη Sony, η Microsoft είναι σημαντικά πιο γενναιόδωρη. Σε σύγκριση με ένα μπόνους έως και $ 20.000, η ​​Sony θα προσφέρει μόνο ένα T-shirt ως αναγνώριση.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο