27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Windows 10 – Το καινούργιο patch που μόλις κυκλοφόρησε προκαλεί BSOD, με κατάρρευση του ήχου και άλλα πολλά προβλήματα!

Θα μου πείτε….βρε γιατρέ, έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε κάθε φορά τα ίδια με κάθε νέα ενημέρωση των Windows 10! Και δυστυχώς είναι αλήθεια….κάθε φορά, μα κάθε φορά η κάθε ενημέρωση δημιουργεί άλλα προβλήματα, πολλές φορές μεγαλύτερα από αυτά που διορθώνει! Τι έγινε αυτή την φορά!?

Τα Windows 10 v1903, v1909 έλαβαν πρόσφατα ένα νέο διορθωτικό patch, με αριθμό KB4532695. Το patch αυτό θα έδινε λύση σε πολλά μακροχρόνια σφάλματα στη γραμμή αναζήτησης του Explorer, ενώ θα πραγματοποιούσε βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις στο μενού εκκίνησης και στο Windows Hello.

Απ’ ότι φαίνεται όμως τελικά, η εγκατάσταση του εν λόγου διορθωτικού patch, έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα σε διάφορους χρήστες, όπως αυτοί τ’ ανέφεραν στην επίσημη κοινότητα της Microsoft.

Ένας χρήστης είπε ότι μετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, ο οδηγός TPM χάθηκε, η κρυπτογράφηση BitLocker ήταν επίσης μη διαθέσιμη και συχνά είχε μια μπλε οθόνη θανάτου.

Το πρόγραμμα οδήγησης άλλου χρήστη καταστράφηκε, οι λειτουργίες συντόμευσης στο λογισμικό του κέντρου παιχνιδιών απέτυχαν όλες, και ακόμη και το εφέ φωτισμού του πληκτρολογίου επηρεάστηκε και δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κανονικά.

Πολλοί άνθρωποι έχουν εισέλθει στον σιωπηλό κόσμο μετά την ενημέρωση. Ένας από αυτούς είπε ότι δεν υπήρχε ήχος στο σύστημα μετά την επιδιόρθωση. Οι δύο πηγές ήχου της εξόδου HDMI και της κάρτας ήχου είναι οι ίδιες. Ο διαχειριστής συσκευής και οι ρυθμίσεις ήχου φαίνεται να λειτουργούν κανονικά, αλλά δεν υπάρχει ήχος. Πραγματικά απελπισία….!

Ένας άλλος χρήστης με παρόμοιο πρόβλημα, ανέφερε ότι η έξοδος ήχου της καινοτόμου κάρτας ήχου SB και της κάρτας γραφικών NVIDIA έχουν χαθεί, με την απεγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης κώδικα δεν μπορεί να αποκατασταθεί τίποτα και η λειτουργία επιτάχυνσης ReadyBoost είναι επίσης απενεργοποιημένη.

Ο χρήστης εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλος οπαδός των Windows από το 1995 και μάλιστα παρέσχε τεχνική υποστήριξη στη Microsoft από το 1997-1998. Για τα υπόλοιπα…απλώς τα έκοψε η λογοκρισία!

Ένας άλλος χρήστης τελικά δεν μπόρεσε να το αντέξει όλο αυτό, αναγκάστηκε και έκανε πλήρη επανεγκατάσταση των Windows 10 και τελικά όλα ήταν φυσιολογικά, αλλά χάθηκαν πάρα πολλές ώρες με την όλη διαδικασία, καθώς το λογισμικό του έπρεπε να επανεγκατασταθεί με ότι άλλο είχε ήδη εγκατεστημένο!

Η Microsoft δεν έχει ακόμη απαντήσει…..

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο