20.1 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Ξέρεις ποιο είναι… το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι για το Playstation 5;;;

Σε μια δημοσκόπηση με τους αναγνώστες του IGN, το Horizon Forbidden West επιλέχθηκε ως το πιο πολυαναμενόμενο επερχόμενο παιχνίδι του PlayStation 5.

Από πάνω από 25.000 ψήφους, σχεδόν οι μισοί (47,9%) ψήφισαν τον Horizon. Το Ratchet & Clank: Rift Apart ήρθε στη δεύτερη θέση, λίγες μέρες αφότου το PlayStation μας έδωσε μια καλύτερη ματιά στην επόμενη περιπέτεια του αξιαγάπητου Lombax στο Ratchet and Clank State of Play.


Tα Ghostwire: Tokyo, Kena: Bridge of Spirits, και Deathloop συμπεριλήφθηκαν επίσης στη δημοσκόπηση, και το καθένα έλαβε λιγότερο από το 10% των ψήφων.

Δε γνωρίζουμε πολλά για το Forbidden West, που είναι η επερχόμενη συνέχεια του Horizon Zero Dawn. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε αρχικά στην εκδήλωση PS5 της Sony το περασμένο καλοκαίρι και από τότε μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει τόσο στο PS4 όσο και στο PS5. Ωστόσο, ακόμη και με τη διαθεσιμότητα πολλαπλών γενεών, η Sony λέει ότι τα παιχνίδια που κυκλοφορούν και στις δύο πλατφόρμες θα κατασκευαστούν, «από το μηδέν», για το PlayStation 5.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, το Forbidden West πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2021. Στο reveal trailer, φαίνεται ότι η Aloy κατευθύνεται σε μια μετα-αποκαλυπτική έκδοση του Σαν Φρανσίσκο. Αν δεν έχετε παίξει ακόμα την αρχική περιπέτεια της Aloy, το Horizon Zero Dawn είναι δωρεάν για όλους τους κατόχους PS4 και PS5, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Play at Home του PlayStation μέχρι τις 14 Μαΐου.

Όσο για άλλα υψηλού προφίλ παιχνίδια του PS5, το Returnal μόλις κυκλοφόρησε στο PlayStation 5 την περασμένη εβδομάδα και μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ. Ωστόσο, έχουν προκληθεί αντιδράσει για την έλλειψη manual save του παιχνιδιού, καθώς τα runs του μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και παραπάνω από δύο ώρες.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο