27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi 14 Ultra: Αποκτάει κιτ κάμερας, που επεκτείνει και την μπαταρία!

Το Xiaomi 14 Ultra θα ακολουθήσει τα χνάρια του προκατόχου του και θα αποκτήσει camera kit, σύμφωνα με την καταχώριση της συσκευής στο 3C, από το οποίο πέρασε για να πάρει πιστοποίηση.

Το φωτογραφικό kit πήρε την πιστοποίηση από το κινέζικο CCC, με μέγιστη ισχύ εξόδου στα 5V, ενώ διαθέτει μπαταρία 1500mAh, που θα λειτουργεί σαν εξωτερικό μπαταρία για την επέκταση της αυτονομίας. Αυτή η λειτουργία δεν υπήρχε στην υλοποίηση του Xiaomi 13 Ultra.

Η συσκευή έρχεται με κωδικό μοντέλου το 2402CPS69C, θα κυκλοφορεί και σε έκδοση χωρίς αντάπτορα που ήταν και το αναμενόμενο. Από την κωδική ονομασία βλέπουμε το 2402, που δείχνει πως θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο του 2024.

Xiaomi 14 Ultra κιτ κάμερας

Το Xiaomi 13 Ultra είναι ακόμα και σήμερα ένα εξαιρετικό καμεροτηλέφωνο και έχει μια από τις καλύτερες κάμερες του 2023. Εμείς το δοκιμάσαμε και μας άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Ήρθε με αισθητήρα 1 ίντσας, με την εταιρία να τον εκμεταλλεύεται αρκετά καλά.

Το Xiaomi 14 Ultra θα ανακοινωθεί σύντομα και οι προσδοκίες μας είναι πολύ ψηλά. Ας ελπίσουμε πως θα μας δώσει όλα όσα περιμένουμε και πως θα το δούμε στην παγκόσμια αγορά αυτή τη φορά!

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο