27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi – Ανακοίνωσε την 2η έκδοση του ασύρματου ποντικιού που έχει, με μπαταρία που κρατάει 1 χρόνο και τιμή μόλις 8$!

Η Xiaomi είχε ξεκινήσει το πρώτο ασύρματο ποντίκι της το έτος 2017, σε μια τιμή των 69 γιουάν, η οποία μετατρέπεται σε περίπου 10 δολάρια. Μετά από περίπου δύο χρόνια, η εταιρεία ανακοίνωσε τελικά τον διάδοχό της στην εγχώρια αγορά της.

Το Xiaomi Wireless Mouse 2 έχει πλέον ξεκινήσει στην Κίνα με τιμή 59 γιουάν, η οποία μετατρέπεται σε περίπου 8 δολάρια. Όπως και με άλλα προϊόντα της Xiaomi, υιοθετεί ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι αρκετά άνετα στη χρήση.

Xiaomi ασύρματο ποντίκι 2

Το νέο Xiaomi Wireless Mouse 2 έρχεται με 1200dpi φωτοηλεκτρικό αισθητήρα που μπορεί να τοποθετηθεί με ακρίβεια όταν μετακινείται γρήγορα. Η εταιρεία έχει κάνει μια απλή αναβάθμιση του σχεδιασμού με αυτό το ασύρματο ποντίκι δεύτερης γενιάς.

Τώρα χρησιμοποιεί συμμετρικό σχέδιο και ο χρήστης μπορεί τώρα εύκολα να χρησιμοποιήσει το ποντίκι μέσω του αριστερού ή του δεξιού χεριού. Το ποντίκι έχει επίσης υιοθετήσει κύλινδρο κράματος αλουμινίου και η επιφάνεια του προϊόντος είναι αμμοβολή και ανοδιωμένη. Η συσκευή έχει επίσης μια λεπτή υφή που εξασφαλίζει ότι δεν γλιστρά από το χέρι ακόμα και αν τα χέρια είναι ιδρωμένα.

Ακριβώς όπως και το ασύρματο ποντίκι πρώτης γενιάς από την εταιρεία, και αυτός χρησιμοποιεί την ασύρματη συχνότητα 2,4 GHz. Έρχεται με σχεδιασμό αφαιρούμενης μπαταρίας έτσι ώστε η μπαταρία να μπορεί να αντικατασταθεί ανοίγοντας το επάνω κάλυμμα. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μπαταρία μπορεί να κρατήσει και ένα έτος χρήσης.

Το ασύρματο ποντίκι Xiaomi 2 διατίθεται σε δύο επιλογές χρωμάτων – άσπρο και μαύρο. Όπως αναφέρθηκε, η συσκευή διατιμάται σε 59 γιουάν (~ $ 8) και είναι τώρα διαθέσιμη για αγορά στην εγχώρια αγορά της Κίνας.

Εμείς το βρήκαμε στο Geekbuying για να το αποκτήσετε χωρίς τελωνείο φυσικά. Εάν μάλιστα χρησιμοποιήσετε το κουπόνι 40CHYWLX, η τιμή θα πέσει στα $15.99. Επίσης μην ξεχνάτε ότι στο Geekbuying τρέχει ακόμα μεγάλη προσφορά από Xiaomi προϊόντα, εάν θέλετε επί ευκαιρίας να δείτε και κάτι άλλο.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο