27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi – Αύριο θα μας δείξει το φετινό Πρωτοχρονιάτικο (Κινέζικη Πρωτοχρονιά) δώρο της!

Σήμερα τ’ απόγευμα η Xiaomi ανακοίνωσε ότι λόγο του ερχομού του Spring Festival, της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς, αύριο το πρωί στις 10, είμαστε όλοι προσκαλεσμένοι για καφέ και κουβέντα σχετικά με το τι δώρο θα πάρετε για την μεγαλύτερη εορτή των Κινέζων. Η αφίσα μάλιστα που ανάρτησε η εταιρεία στον λογαριασμό της, έχει το μήνυμα “Ένα ζεστό και εγκάρδιο Πρωτοχρονιάτικο δώρο θα σας βρει αύριο”. Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι θα ήθελαν ένα κουπόνι που δεν θα χρειαζόταν φυσική παρουσία σε κάποιο από τα καταστήματα της εταιρείας.

Τον Δεκέμβριο του 2017, η Xiaomi είχε την εκδήλωση “2017 Thanksgiving Season” και μοίρασε 1 εκατομμύρια κουπόνια αξίας 100 γιουάν (14.8$). Η εκδήλωση αυτή ήταν η πιο σημαντική απ’ όλες όσες έκανε η εταιρεία για το 2017.

MIJIA Photo Printer: επίσημος ο έγχρωμος εκτυπωτής της Xiaomi με τιμή 63€!!

Το 2018 η Xiaomi είχε μία οικογενειακή εκδήλωση που την ονόμασε “Thanksgiving Surprise”, που περιείχε πολλά πράγματα. Το πιο μεγάλο ήταν η δυνατότητα να μετακινηθεί ανάμεσα από περισσότερα από 100 καταστήματα της Xiaomi, σε όλη την χώρα και ν’ αγοράσει προϊόντα εντελώς δωρεάν μέχρι την συνολική αξία των 30000 γιουάν (4437$)

Τι λέτε να περιέχει το φετινό δώρο της εταιρείας!? Υπομονή μέχρι αύριο….

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο