22.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Xiaomi – Είναι αυτή η εικόνα του Mi Note 10 πραγματική!? Δείτε τι ξέρουμε μέχρις στιγμής….

Παρόλο που ο Lei Jun, έχει δηλώσει στο παρελθόν με σαφήνεια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Weibo, ότι δεν υπάρχει σχέδιο ενημέρωσης των σειρών προϊόντων Max και Note για φέτος, πρόσφατα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία από τον πολύ γνωστό leaker @ice universe, όπου φαίνεται καθαρά το κουτί από το νέο Mi note 10!

Στη φωτογραφία φαίνεται ένα μαύρο κουτί όπου με ειδική μεταξένια επίστρωση υπάρχει στο πλάι η ονομασία Mi Note 10. Η φωτογραφία είναι τόσο καλή που είναι αδύνατον να πει κάποιος εάν αυτό που βλέπουμε είναι πράγματι αληθινό ή είναι φτιαχτό!

Το μυστήριο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, γιατί άλλες πληροφορίες εκτός από την φωτογραφία του κουτιού….δεν έχουμε!

Στην πραγματικότητα, μετά τη εμφάνιση των MIX και Max, η θέση του Xiaomi Note έγινε μη απαραίτητη ουσιαστικά. Ούτε στη διάσταση της οθόνης, αλλά ούτε και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, φαινόταν ότι έδινε κάτι νέο η σειρά Mi Note.

Αυτή τη φορά, το Mi Note, εάν θεωρήσουμε ότι η φωτογραφία είναι πράγματι αληθινή, πάει κατευθείαν στην “10η γενιά”, κάτι που το καθιστά πολύ ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι ότι για να εμφανιστεί και πάλι, σίγουρα θα έχουμε κάτι ενδιαφέρον ή ίσως και νέο αναφορικά με την μεγάλη οθόνη, τον επεξεργαστή, ίσως να έχει και γραφίδα. Μένει να δούμε εάν επιβεβαιώνεται πρώτα η φωτογραφία και εφόσον είναι αληθινή, τι άλλο μπορούμε να μάθουμε!

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο