21.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Xiaomi – Καινούργιο βίντεο από το αναδιπλούμενο κινητό της εταιρείας διέρρευσε….

Δεν έχει περάσει πάρα πολύ καιρός από τότε που ο πρόεδρος της Xiaomi μας παρουσίασε ξαφνικά στον λογαριασμό του στο Weibo, ένα αναδιπλούμενο κινητό, που έχει κατασκευαστεί από την Xiaomi. Τώρα ένα καινούργιο βίντεο διέρρευσε και σας το φέραμε…

Αυτή την φορά βλέπουμε το αναδιπλούμενο κινητό, κάποιος να το διπλώνει και να το βάζει πάνω από μία συσκευασία από έτοιμα noodles (τύπου μακαρόνια).

Όπως βλέπουμε και από το βίντεο, το κινητό υποστηρίζει χειρονομίες (gestures) και δείχνει το Weibo να δουλεύει μια χαρά με ανοικτή την οθόνη. Εάν όμως προσέξετε, όταν διπλώνεται το κινητό και τοποθετείτε πάνω από την συσκευασία των noodles, θέλει περίπου 2 sec για να δείξει τα εικονίδια πάλι. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ένα πρωτότυπο μοντέλο, που σίγουρα θα βελτιστοποιηθεί κι άλλο μέχρι να μας το παρουσιάσει επίσημα η Xiaomi.

The latest form of Xiaomixiu double folding mobile phone: cover instant noodles can be OK

Σύμφωνα με τον Lin Bin, το αναδιπλούμενο κινητό της Xiaomi έπρεπε να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες όπως η τεχνολογία της εύκαμπτης οθόνης, η τεχνολογία αναδίπλωσης, εύκαμπτο κάλυμμα του κινητού και φυσικά η απαραίτητη προσαρμογή της MIUI στο νέο περιβάλλον. Αυτό το διπλά συμμετρικά αναδιπλούμενο κινητό, συνδυάζει την εμπειρία ενός tablet και ενός κινητού τηλεφώνου, κάνοντας το ταυτόχρονα πρακτικό και όμορφο.

Xiaomi Mi Router 4A – Αποκτήστε τον με μόλις 25.7€ από το Cafago μέχρι τέλη Απριλίου

Πριν, υπήρχαν αναφορές ότι το αναδιπλούμενο κινητό της Xiaomi, ίσως και να το βλέπαμε το 2ο τρίμηνο του 2019, με μία τιμή στα 999$, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

The latest form of Xiaomixiu double folding mobile phone: cover instant noodles can be OK

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο