27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Mi 8/Screen Fingerprint Edition/Exploration Edition/Mix 2S παίρνουν επιτέλους τα 960 fps Slow Motion φωτογράφηση

Σας είχαμε γράψει προχθές ότι το Mi 8 και όχι μόνο, θα λαμβάνατε την αναβάθμιση που Mi Mix 3 για την βραδινή λήψη αλλά και την δυνατότητα να τραβάει βίντεο σε αργή λήψη στα 960 fps. Σήμερα το πρωί η Xiaomi έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Weibo, ότι η δυνατότητα λήψης βίντεο στα 960 fps αργής λήψης που το έχουμε δει σε επαγγελματικές κάμερες και στο Xiaomi Mix 3, τώρα έχει προστεθεί και σε άλλα μοντέλα.

Τα μοντέλα που θα υποστηρίζουν την λειτουργία αυτή είναι το Xiaomi 8, Xiaomi 8 screen fingerprint έκδοση, Xiaomi 8 transparent exploration έκδοση, Xiaomi MIX 2S.

Όλα αυτά τα μοντέλα έχουν την ίδια κάμερα, μία με ανάλυση 12MP wide angle + 12MP telephoto διπλή κάμερα. Η 12 MP wide-angle έχει για φακό ένα Sony IMX363, η περιοχή του pixel είναι 1.4 Mm, υποστηρίζει Dual PD dual-core focus, και έχει και οπτική σταθεροποίηση τεσσάρων αξόνων. Την ίδια στιγμή υποστηρίζει AI αναγνώριση σκηνικού και βελτιστοποίηση της εικόνας σε πραγματικό χρόνο.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood με καθημερινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας 

Επιπρόσθετα τα μοντέλα αυτά θα ενσωματώσουν και την νυχτερινή λειτουργία λήψης. Ο κανόνας σε αυτή την λειτουργία είναι ότι πατώντας το κουμπί να κλείσει το κλείστρο, η κάμερα του κινητού θα παίρνει 8 φωτογραφίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά την ίδια στιγμή, διαλέγοντας μετά βασικά χαρακτηριστικά για σύγκριση, ευθυγράμμιση της εικόνας και διόρθωση των λαθών, φτάνοντας σε ένα πραγματικά φοβερό αποτέλεσμα!

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο