27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Mi Mix 2S – Εμείς το “ξεκοιλιάσαμε” για εσάς….!

Το Xiaomi Mi Mix 2S είναι το τελευταίο δημιούργημα της Xiaomi, η πιο νέα της ναυαρχίδα. Περιέχει νέα χαρακτηριστικά που δεν τα έχουμε δει πιο πριν, όπως την διπλή κάμερα με ΑΙ, την ασύρματη φόρτιση. Έπρεπε λοιπόν να δούμε μέσα πως είναι αυτό το απίστευτο δημιούργημα. Και τα καταφέραμε! Δείτε λοιπόν το Xiaomi Mi Mix 2S γυμνό!

Όσον αφορά τις διαστάσεις και το βάρος του Mi MIX 2S είναι 150,86 x 74,9mm x 8,1mm με βάρος να είναι 189g. Υπάρχει σε κεραμικό μαύρο ή λευκό χρώμα για να το αποκτήσετε. Μεταξύ αυτών, η φωτογραφικής μηχανή της κεραμικής μαύρης εκδοχής είναι επενδυμένη κλασσικά με χρυσό 18Κ!

Φτάνει όμως με τα εξωτερικά στοιχεία του κινητού. Ώρα ο βασιλιάς να γδυθεί και να δούμε το εσωτερικό του!

Ορίστε η πίσω όψη του MIX 2S. Το μηχάνημα υιοθετεί ένα κεραμικό σώμα τεσσάρων στρωμάτων, το οποίο επεξεργάζεται μέσω πολλών διεργασιών και έχει υφή. Είναι επίσης εξοπλισμένο με επίστρωση για αντι-δακτυλικά αποτυπώματα AF στην πλάτη, αφήνοντας σχεδόν καθόλου βρωμιές από δακτυλικά αποτυπώματα.

Το πίσω κάλυμμα του πίσω κεραμικού είναι επικαλυμμένο με στεγανωτικό υλικό και μετά τη θέρμανση το τηλέφωνο ανοίγει για να διαχωριστεί το πίσω κέλυφος.

Κατά την αφαίρεση του κεραμικού καλύμματος της μπαταρίας, πρέπει να προσέχετε να το ανοίξετε αργά από τη μία πλευρά για να αποφύγετε το σχίσιμο του καλωδίου για τα δακτυλικά αποτυπώματα. Αφού ανοίξει η πλάτη, το ασύρματο πηνίο φόρτισης βρίσκεται στο προσκήνιο. Πάνω από το ασύρματο πηνίο φόρτισης υπάρχει μια κεραία NFC.

Εσωτερικό πίσω πλαίσιο του Millet MIX 2S. Μπορεί να φανεί ότι το πίσω κάλυμμα της μπαταρίας δεν είναι μόνο κολλημένο αλλά έχει και πλαστικό σχέδιο snap.

Μονάδα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων backplane.

Ο οπίσθιος φακός της διπλής κάμερας του MIX 2S, χρησιμοποιεί γυαλί ζαφείρι, με σκληρότητα έως 9H, με μεγάλη αντοχή σε γρατσουνιές. Επιπλέον, με μια πιο προσεκτική ματιά θα διαπιστώσετε επίσης ότι ο μεταλλικός νάρθηκας γύρω από τον φακό είναι περίπου 0,05 χιλιοστά υψηλότερο από το γυαλί, ώστε να παρέχει προστασία στον φακό.

Το κεραμικό κάλυμμα της μπαταρίας της Xiaomi είναι από ένα νέο κεραμικό υλικό, ενισχυμένο με κρυστάλλους, που ενισχύει τη δύναμη της ατράκτου.

Επιστροφή στο ίδιο το τηλέφωνο, μπορεί να δει κανείς την διπλή επικάλυψη  από γραφίτη. Η περιοχή αυτή καλύπτει σχεδόν όλες τις περιοχές της μητρικής, και υπάρχει για να λύσει το πρόβλημα με την απαγωγή της θερμότητας. Μπορούμε να δούμε ότι η μπαταρία με χωρητικότητα 3400 mAh καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του χώρου.

Αφαιρώντας την μητρική πλακέτα και την μπαταρία, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι υπάρχει μία εγκοπή σχήματος U πάνω από τη μητρική πλακέτα και αυτό το μέρος αντιστοιχεί στο χώρο τοποθέτησης της κρυφής μονάδας του MIX 2S.

Το MIX 2S στο πίσω μέρος θα βρούμε ένα αισθητήρα 12 MP, Sony Ultimate IMX363 με 1 / 2,55 ίντσες. Ο δεύτερος φακός είναι ένας 12MP Samsung S5K3M3 +.

Μονάδα ταινίας χαλκού της διπλής κάμερας πίσω .

Αφαιρώντας την μητρική πλακέτα, ο θωρακικός κλωβός της κύριας θέσης του τσιπ έχει μια μεγάλη τρύπα. Η ύπαρξη της οφείλεται στην καλύτερη διάχυση θερμότητας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να επιφέρει τεχνολογικές δυσκολίες, όπως την δυσκολία ελέγχου της επιπεδότητας του κουτιού θωράκισης και του EMI.

Οι πιο σημαντικές περιοχές στην μητρική πλακέτα, όπως η CPU, η μνήμη RAM, και η μνήμη flash, βρίσκονται πάνω από το κάλυμμα νανοανθράκων χαλκού, για καλύτερη απαγωγής της θερμότητας.

Μητρική πλακέτα : Το λευκό τετράγωνο στην επάνω αριστερή γωνία της συσκευής είναι η ανίχνευση υπερήχων και αντιστοιχεί στο δεξιό ημικυκλικό τμήμα, που είναι ο δέκτης. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείται μια σειρά αλγορίθμων για τον πλήρη προσδιορισμό της απόστασης μεταξύ του προσώπου και του ακουστικού.

Μητρική πλακέτα οθόνης Β.

Λεπτομέρεια της κύριας πλευράς Β.

Αφού αφαιρέσετε τα 8GB μνήμης, μπορείτε να δείτε το βασικό στοιχείο ολόκληρου του μηχανήματος – Snapdragon 845 SoC

Πίσω στο πλαίσιο της ατράκτου, μπορείτε να δείτε τη χρήση ενός πυρήνα υψηλής ισχύος 50mv στο κρυμμένο ακουστικό. Όταν χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα του ηχείου, αυξάνεται ο όγκος ολόκληρου του μηχανήματος. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η μητρική πλακέτα σκόπιμα είχε κάποιες εσοχές για τα εξαρτήματα του ακουστικού.

Αφού αφαιρεθεί το ακουστικό, εμφανίζεται στο πίσω μέρος.

Αφού αφαιρεθούν τα μπροστινά συστατικά κελύφους για την θέρμανση, στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα επίπεδο πριν από την επένδυσή του κέλυφους. Σκοπός τους είναι η προστασία των ΤΡ και LCD ενοτήτων.

Με υπέρυθρη φασματική ανάλυση βρέθηκε ότι το προστατευτικό υλικό (δακτύλιος), είναι από υλικό υψηλής αντοχής ΡΑ, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα συνήθη fiberglass υλικό PC, με αντοχή ΡΑ, διαστασιακή σταθερότητα και καλύτερη απόδοση, λόγο των υψηλών απαιτήσεων. Για τον έλεγχο του εμπρόσθιου κελύφους και της επιφανειακής ενέργειας TP, το MIX 2S έχει προσθέτει αυτό το στοιχείο για να βελτιώσει την αντοχή της οθόνης.

Η περιστροφή του προστατευτικού δακτυλίου διευκολύνει την εμφάνιση της εσωτερικής δομής του κρυμμένου ακουστικού MIX 2S και του αισθητήρα απόστασης υπερήχων: τρεις χωριστοί εσωτερικοί δακτυλιοειδείς θάλαμοι.

Κρυφό ηχητικό σωλήνα κοντά.

Πριν και μετά την αντίθεση του φακού.

Πριν και μετά το μέγεθος του φακού και την κοντινή αντίθεση.

 

Διαβάστε επίσης: Φοβερές προσφορές με απίστευτα χαμηλές τιμές μόνο στο Zapals! (30/03/2018 Ενημέρωση)

Αυτό που έχουμε να πούμε στο τέλος είναι ότι το Mi MIX 2S έχει σχεδιαστεί πολύ ωραία, τοποθετημένα τα εξαρτήματα με σειρά, δίνοντας την δυνατότητα για πολύ καλή απαγωγή της θερμότητας. Σίγουρα μία ναυαρχίδα που δεν είναι να την προσπεράσει κανείς εύκολα.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο