27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Mix 3 5G – Παρουσιάστηκε αιφνιδίως από την εταιρεία με Snapdragon 855 και ταχύτητα κατεβάσματος στα 2Gbps! Έρχεται άμεσα και στην Ευρώπη!

Πριν από λίγα λεπτά, η Xiaomi παρουσίασε το Xiaomi Mix 3 5G έκδοση στο συνέδριο China Mobile Partner. Το νέο αυτό κινητό είναι εφοδιασμένο με τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 855 που φέρει το modem X50 5G και συνδυάζεται με την τεχνολογία της έξυπνης κεραίας της Xiaomi, για να μπορεί να πιάνει ταχύτητες στο κατέβασμα έως και 2Gbps!

Σε ζωντανή παρουσίαση, το Xiaomi Mix 3 5G μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σερφάρετε στο διαδίκτυο με ταχύτητες 5G, να δείτε βίντεο και να χρησιμοποιήσετε διάφορες εφαρμογές.

Σύμφωνα και με την επίσημη παρουσίαση, το 5G έχει υψηλότερες απαιτήσεις από την κεραία σε σχέση τουλάχιστον με το 4G, σχεδιαστικά αλλά και σε θέμα μετάδοσης. Η Xiaomi έχει πολύ αρχηγική θέση αναφορικά με την έρευνα και την τεχνολογία των κεραιών. Έτσι από το 2016 ακόμα, η Xiaomi είχε ήδη ιδρύσει μία ομάδα για την έρευνα και ανάπτυξη της τεχνολογίας του 5G, ώστε να είναι όχι μόνο έτοιμη αλλά και σε πρώτη θέση για να εκμεταλλευτεί πλήρως την νέα τεχνολογία.

Στις αρχές του 2017, η Xiaomi επίσημα είχε ξεκινήσει τον σχεδιασμό 5G κινητών, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2018 η εταιρεία έδειξε πρώτη δείγματα αναφορικά με το 5G σήμα και την διασύνδεση, θέτοντας έτσι τις βάσεις για να χρησιμοποιηθεί εμπορικά πια το 5G. Η Xiaomi θα συμμετέχει στα πρώτα τεστ που θα γίνουν πριν την εμπορική διάθεση του σήματος στις πόλεις, σε συνεργασία με την China Mobile, στο πρώτο τρίμηνο του 2019, ενώ θα είναι έτοιμη προς διάθεση στην Ευρώπη το Xiaomi Mix 3 5G Global Version. Επίσης θα παρέχει εμπορική υποστήριξη στα τερματικά της China Mobile το τρίτο τρίμηνο αναφορικά με το 5G.

Προσφορές και κουπόνια από το Banggood με καθημερινή ενημέρωση για τους αναγνώστες μας

Επιπρόσθετα, η Xiaomi θα εκμεταλλευτεί το IoT και θα προωθήσει το 5G στην αγορά του έξυπνου σπιτιού σε συνεργασία με την China Mobile, ενώ θα εξερευνήσει το 8K ultra-high-definition VR video online play, 3D ολογραφική βιντεοκλήση, 3D AR πλοήγηση δρόμου, υψηλής ανάλυσης παιχνίδια μέσω cloud streaming υπηρεσία αλλά και σε άλλες περιοχές.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο