21.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi – Παρουσίασε μυωπικά γυαλιά ηλίου από 199 γιουάν, με αντι-υπεριώδες λειτουργία

Αν και επίσημα δεν είναι ακόμα καλοκαίρι, είμαι σίγουρος ότι ειδικά τις τελευταίες ημέρες όλοι έχετε καταλάβει την αφόρητη ζέστη που έχει. Αυτό σημαίνει ότι καλό είναι να έχουμε και τον αντίστοιχο καλοκαιρινό εξοπλισμό.

Σήμερα, η Xiaomi έκανε μια επίσημη ανακοίνωση ότι θα ξεκινήσει ένα crowdfunding στις 10 Μαΐου και στις 19 Μαΐου. Θέμα θα έχει τα μυωπικά γυαλιά ηλίου από την Mingyue, που όχι μόνο θα προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία και το έντονο φως, αλλά επίσης κάνουν την προσαρμογή της μυωπίας, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να είναι διαθέσιμοι να τ’ αγοράσουν.

Από την άποψη της αφίσας, γυαλιά ηλίου διατίθενται σε διάφορα σχέδια, πλαίσια, χρώματα και σχήματα, οπότε εκεί σίγουρα πάντα θα βρίσκεται μία μεγάλη ποικιλία.

Ωστόσο, η σελίδα λεπτομερειών του προϊόντος αν και δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί, η τιμή έχει δοθεί εκ των προτέρων, ξεκινώντας από 199 γιουάν στην Κίνα ή αλλιώς 28$.

Στην πραγματικότητα, το καλοκαίρι, τα δροσερά γυαλιά ηλίου είναι συχνά ένας γρήγορος τρόπος βελτίωσης της αξίας του προσώπου. Για τους μυωπικούς χρήστες, ελπίζω ότι αυτό το προϊόν μπορεί να λύσει καλύτερα το πρόβλημα του πάχους των φακών, λαμβάνοντας υπόψη την πολωτική προστασία και την προστασία UV.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο