27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi – Πρώτη σε πωλήσεις τον Ιούνιο σε Γαλλία και Ισπανία, ενώ στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες είναι στην πρώτη τριάδα!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τις πωλήσεις κινητών στην Ευρώπη, οι εταιρείες Xiaomi και Huawei κατείχαν τις πρώτες θέσεις.

Στον κατάλογο πωλήσεων για τον μήνα Ιούνιο στη Γαλλία, την πρώτη θέση την κατέλαβε η Xiaomi, ενώ από πίσω ακολουθούσαν μάρκες όπως Huawei και Samsung.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Redmi 7 Pro της μάρκας Redmi ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις.

Το συγκεκριμένο κινητό είχε επίσης πολύ καλές επιδόσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Redmi Note 7 Pro ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο και τον Ιούνιο κατέλαβε την τέταρτη θέση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για κινητά τηλέφωνα με τις καλύτερες πωλήσεις.

Αλλά και στην ισπανική αγορά, η Xiaomi έχει επίσης επιτύχει μεγάλη επιτυχία. Στην ισπανική ηλεκτρονική αγορά, η Xiaomi ξεπέρασε σε πωλήσεις την Samsung, καταλαμβάνοντας έτσι την πρώτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη την Samsung.

 

Συγκεκριμένα, από τα δέκα κορυφαία κινητά τηλέφωνα στην ηλεκτρονική αγορά της Ισπανίας, τα 8 ανήκουν στην Xiaomi και συγκεκριμένα είναι Redmi Note 7, Xiaomi A2, Redmi 6A, Redmi 7, Xiaomi A2 Lite, Redmi Note 6 Pro, Xiaomi 8 Lite και Xiaomi 9Τ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Xiaomi 9T που έχει ελάχιστο καιρό που εμφανίστηκε επίσημα στην Ισπανία, κατάφερε να μπει στο TOP8 σε μισό μήνα μόλις!

Στην ιταλική αγορά, η Xiaomi είναι στη δεύτερη θέση, μπροστά από την Huawei και πίσω από την Samsung. Όσον αφορά τα μοντέλα, to Redmi Νοτε 7 έγινε το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις της Xiaomi στην Ιταλία. Από τα δέκα πρώτα, τέσσερα προϊόντα προέρχονται από την Xiaomi.

Τέλος δείτε και στην αγορά της Γερμανίας, όπου και εκεί η Xiaomi κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από την Samsung, με το Redmi Note 7 να την ακολουθεί.

[signoff]

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο