27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Samsung S10/S10 Plus – ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Χρήστες αναφέρουν ότι η τελευταία ενημέρωση του firmware, μπρικάρει το κινητό!

Η ενημέρωση του firmware για την Samsung ήταν πάντα προτεραιότητα της εταιρείας και είναι προτιμότερο να το καθυστερήσει, παρά να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, τα S10 και S10 Plus φαίνεται ότι μάλλον ξέφυγαν από αυτόν τον κανόνα.

Στο επίσημο φόρουμ υποστήριξης της Samsung αλλά και σε άλλα μέρη, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι στα S10 και S10 Plus μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης συστήματος OTA που εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα, τα κινητά τους μπρίκαραν! Ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι κατά την εκκίνηση, όταν πάει κάποιος χρήστης να εισάγει τον κωδικό PIN, ακόμη και αν είναι ο σωστός, για κάποιο λόγο το κινητό κάνει επανεκκίνηση και αυτό γίνεται συνέχεια…

Τώρα, η επίσημη λύση της Samsung είναι να εκτελέσετε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες σας, τα έγγραφα εργασίας και τα εισερχόμενα μηνύματα κειμένου που δεν έχουν αποθηκευτεί κάπου σε κάποιο αντίγραφο ασφαλείας, θα τα χάσετε!

Πως θα κάνετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα…δείτε πως:

  1. Πατήστε και κρατήστε πατημένα τα κουμπιά τροφοδοσίας και αύξησης της έντασης ταυτόχρονα μέχρι να σβήσει η οθόνη και να γίνει μαύρη.
  2. Πατήστε παρατεταμένα τα πλήκτρα τροφοδοσίας, Bixby και αύξησης της έντασης για να εισέλθετε στη λειτουργία ανάκτησης αμέσως μετά την απενεργοποίηση.
  3. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα έντασης για να μεταβείτε στην Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί λειτουργίας για επιβεβαίωση, περιμένετε για ολοκλήρωση και επανεκκινήστε τη συσκευή.

Ελπίζω με αυτό τον τρόπο να λυθεί το πρόβλημα. Εάν πάντως το αντιμετωπίσατε και λύθηκε έτσι, ενημερώστε από κάτω για να το δούνε και άλλοι χρήστες.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο