25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Xiaomi Redmi K30 – Το πρώτο κινητό με Snapdragon 765G και οπή για τις μπροστινές κάμερες μόλις 4.38mm!

Με την ωριμότητα της τεχνολογίας, σήμερα κάμποσα νέα κινητά έχουν υιοθετήσει το σχέδιο πλήρους οθόνης με μία οπή για τις μπροστινές κάμερες, ενώ και η μπροστινή διπλή κάμερα έχει γίνει η επιλογή πολλών κατασκευαστών.

Με την διάσκεψη να πλησιάζει, ο επίσημος αξιωματούχος της Redmi, ανακοίνωσε σήμερα περισσότερες λεπτομέρειες για το K30. Αναφέρεται ότι η σειρά Redmi K30 χρησιμοποιεί μια πλήρη οθόνη 6,67 ιντσών, υιοθετώντας την πιο ώριμη τεχνολογία οθόνης με οπή δεύτερης γενιάς που επιτυγχάνει ένα απίστευτο άνοιγμα 4,38 mm!

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι όχι μόνο φαίνεται πιο όμορφη η μπροστινή οθόνη, αλλά και μεγαλύτερη η περιοχή προβολής. Στο σχεδιασμό, η σειρά Redmi K30 ακολουθεί τις συνήθειες ανάγνωσης από αριστερά προς τα δεξιά, τοποθετώντας την μπροστινή διπλή κάμερα στην επάνω δεξιά γωνία.

Στην Ετήσια Σύνοδο Κορυφής της Qualcomm Snapdragon σήμερα το πρωί, τα Snapdragon 865 και Snapdragon 765G κυκλοφόρησαν επίσημα παγκοσμίως. Στη συνάντηση, ο Lin Bin, Αντιπρόεδρος της Xiaomi, ανακοίνωσε ότι το Xiaomi Mi 10 θα ξεκινήσει το εμβληματικό Snapdragon 865 του 2020.

Την ίδια στιγμή, ο γενικός διευθυντής μάρκας Redmi Lu Weibing ανακοίνωσε επίσημα στο Weibo ότι η σειρά Redmi K30 έκανε το ντεμπούτο του Snapdragon 765G. Το νέο μηχάνημα θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 10 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, η σειρά Redmi K30 υποστηρίζει τρισδιάστατη συνάφεια πολλαπλών γραμμών 5G MultiLink, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη υψηλής ταχύτητας χωρίς διακοπή.

Αναφέρεται ότι η σειρά Redmi K30 υποστηρίζει ταυτόχρονη σύνδεση Wi-Fi 2,4GHz / 5GHz. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5G για να συνεχίσετε την επιτάχυνση του δικτύου υψηλής ταχύτητας. Μπορεί να διατηρήσει υψηλή ταχύτητα σε τρία σενάρια: εμπορικά κέντρα, υπαίθρια και στο σπίτι.

Οι φήμες δείχνουν ότι η σειρά Redmi K30 θα είναι διαθέσιμη σε διπλή έκδοση 4G και 5G. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο όσον αφορά τη διαμόρφωση και την τεχνολογία εμφάνισης; Θα ανακοινωθεί στη διάσκεψη….

 

[signoff]

 

Πηγή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο