27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Redmi Note 5 – Καινούργιο πόστερ κυκλοφόρησε σήμερα, ενώ σας βρήκαμε νέο δείγμα από την κάμερα

Είμαστε πια μόλις 5 ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Redmi Note 5 και η Xiaomi κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό της και νέο πόστερ, δείχνοντας περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Έτσι χθες σας είπαμε για την μπαταρία, σήμερα μαθαίνουμε τι καλύψεις σε δίκτυο έχει. Επίσης σας βρήκαμε και νέο δείγμα από την κάμερα του αναμενόμενου Redmi Note 5 να δείτε και να σας βοηθήσει να το αποκτήσετε.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μάρτιος αναμένεται να είναι ένα πολύ καυτός μήνας για την Xiaomi. Μην ξεχνάτε ότι εκτός από τις 16 Μαρτίου που περιμένουμε το Xiaomi Redmi Note 5, στις 27 Μαρτίου περιμένουμε και το νέο Mi Mix 2S.

Ενώ λοιπόν είμαστε λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση του Redmi Note 5, οι αποκαλύψεις πληθαίνουν. Έτσι χθες σας γράψαμε ότι θα συνεχίσει την παράδοση των μεγάλων μπαταριών και θα πάρει μπαταρία με μέγεθος 4000mAh. Σήμερα ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, ανακοίνωσε επίσης στο Weibo, ότι το κινητό θα υποστηρίζει Netcom 5.0, θα δέχεται δύο SIM κάρτες που θα υποστηρίζουν διπλή αναμονή 4G.

Την ίδια στιγμή, βγήκε και μία αφίσα όπου φαίνεται σε πλήρη μορφή το κινητό, μπρος και πίσω! Το Xiaomi Redmi Note 5 θα διαθέτει οθόνη 5,99 ιντσών με αναλογία 18: 9, μεταλλικό σώμα τριών τεμαχίων, κάθετη διπλή κάμερα και δακτυλικό αποτύπωμα στο πίσω μέρος. Επιπλέον, το Redmi Note 5 θα είναι το πρώτο κινητό με επεξεργαστή τον Snapdragon 636, που θα διαθέτει 6GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ ο μπροστινός φακό θα υποστηρίζει λειτουργία AI smart beauty.

Αναφορικά με την κάμερα, σήμερα κυκλοφόρησε άλλο ένα δείγμα. Η φωτογραφία ανέβηκε με την εξής σημείωση ” AI διπλή κάμερα, ο οπίσθιος φωτισμός είναι επίσης εξαιρετικός.”

Όπως βλέπετε και εσείς από την ανάρτηση, φαίνεται ότι για την φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε το Xiaomi Redmi Note 5. Δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο φίλτρο, ενώ η ΑΙ έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, μετρώντας σωστά τον οπίσθιο φωτισμό να μην επηρεάζει το πρόσωπο της κοπέλας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό!

Το Xiaomi Redmi Note 5, θα έρθει με επεξεργαστή τον Snapdragon 636 που βασίζεται σε μια διαδικασία επεξεργασίας 14nm, χρησιμοποιώντας μια 8-πύρηνη Kryo 260 αρχιτεκτονική με κάρτα γραφικών την GPU Adreno 509. Η απόδοση της CPU έχει βελτιωθεί κατά 40% σε σύγκριση με το Snapdragon 630 όπως και η απόδοση της GPU που έχει αυξηθεί κατά 10%.

Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr (11/03 Updated)

Όσον αφορά την τιμή πώλησης, στην Ινδία το Rice Note 5 ξεκινά στις Rs 13999, οπότε Κίνα να περιμένετε μία τιμή στα 1400 γιουάν (221$).

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο