16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

Xiaomi Redmi Note 5 Pro – Αποκτήστε το δωρεάν μέσω giveaway!

Όπως σας έχουμε γράψει το Xiaomi Redmi Note 5 Pro είναι να κυκλοφορήσει επίσημα στην Κίνα στις 16 του μήνα. Στην Ινδία φυσικά έχει ήδη κυκλοφορήσει, με ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που θα έχει το κινητό στην Κίνα. Τι θα λέγατε όμως εάν σας λέγαμε ότι εσείς θα μπορούσατε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν!? Πως…μα φυσικά από ένα ξένο site που ενίοτε χρησιμοποιούμε εδώ στο iTechNews για νέα και ειδήσεις, ειδικότερα για Xiaomi, το Xiaomibuying!Το Xiaomibuying είναι ένα σχετικά πρόσφατο site, αλλά έχω ανακαλύψει ότι είναι πολύ καλά ενημερωμένο, με αρκετές προσφορές και ευκαιρίες όπως θα βρείτε εδώ στο iTechNews.gr. Ανακάλυψα λοιπόν ότι δίνει την δυνατότητα σε κάποιον μεγάλο τυχερό, να κερδίσει ένα Xiaomi Redmi Note 5 Pro!

Το Xiaomi Redmi Note 5 Pro έρχεται με 64μπιτο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 636, χρονισμένο στα 1.8GHz. Διαθέτει οθόνη 5.99 ιντσών, με ανάλυση 2160×1080 pixels. Η μπροστινή του κάμερα είναι στα 20MP και αισθητήρα Sony IMX376, ενώ πίσω έχει διπλή κάμερα των 12.0MP + 5.0MP με διπλό LED flash. Διαθέτει μπαταρία των 4000mAh, ενώ υποστηρίζει Dual SIM, dual standby, 4G LTE, οπτική αναγνώριση, υπέρυθρες, ενώ διαθέτει φυσικά και σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος.

Πως μπορείτε να το κερδίσετε…..εύκολα!

  1. Θα χρειαστεί να κάνετε πρώτα Like στη σελίδα του site στο Facebook Xiaomibuying facebook και να κάνετε @tag 3 φίλους σας.
  2. Κοινοποιήστε το Giveaway σε forums, blogs, στο Facebook, Twitter, Instagram ή όπου αλλού νομίζετε.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 27/03 έως και 15 Μαρτίου όπως αναγράφεται. Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε πάντα να βρείτε στη σελίδα του Giveaway.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο