27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi – Θα κυκλοφορήσει το Watch Color 2 την ίδια μέρα με την επερχόμενη σειρά Civi!

Οι προηγούμενες φήμες έδειχναν την ανάσταση της σειράς Mi CC των smartphone Xiaomi και ότι η συγκεκριμένη συσκευή ή οι συσκευές θα παρουσιαστούν παράλληλα με μια αναβάθμιση στο Mi Watch Color. Τώρα, προέκυψε ότι αυτά τα προϊόντα υπάρχουν στην πραγματικότητα, αν και όλα πρέπει να μετονομαστούν στο ντεμπούτο τους.

Με άλλα λόγια, όπως το “Mi CC” είναι τώρα “Civi”, έτσι και η δεύτερη γενιά που φοράει είναι απλά το Watch Color 2. Η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει με αυτή τη νέα ετικέτα στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 στην Κίνα. Ο ΚΑΕ το αναφέρει ως ένα έξυπνο ρολόι που μοιάζει με ένα «κανονικό» ρολόι περισσότερο από ποτέ.

Αυτό είναι αρκετά σαφές από το πρώτο τρέιλερ του, το οποίο αποκαλύπτει ένα πολύ πειστικό πλαίσιο για την επίπεδη κυκλική οθόνη της συσκευής. Έρχεται επίσης προφανώς σε μπλε μαύρο και άσπρο/ασημί χρώματα, φημολογείται ότι θα συνοδεύονται από έως και 4 ακόμη επιλογές κατά την κυκλοφορία του.

Το Watch Color 2 υποστηρίζεται επίσης ως ικανό για σύγχρονες λειτουργίες παρακολούθησης άσκησης και υγείας σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, συμπεριλαμβανομένου του προηγμένου στρες, του ύπνου και της παρακολούθησης των καρδιακών παλμών. Ορισμένες διαρροές υπονοούν επίσης κάποιου είδους λειτουργία μεταβολικής αξιολόγησης για το επερχόμενο έξυπνο ρολόι.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το Color 2 μπορεί να τα πετύχει όλα αυτά με το να είναι η πρώτη συσκευή που να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon Wear 5100, διάδοχο της σειράς 4100 που βλέπουμε στις πιο ακριβές φορετές συσκευές του σήμερα. Και πάλι, η Xiaomi δεν έχει ακόμη αφήσει καμία ένδειξη ότι αυτό όντως συμβαίνει, ή οτιδήποτε για κυκλοφορία εκτός Κίνας μέχρι στιγμής.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο