27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Blackview BV6600 Pro – Έρχεται το πιο προσιτό ανθεκτικό κινητό στον κόσμο, με θερμικό σύστημα απεικόνισης!

Αναρωτηθήκατε ποτέ ότι μπορείτε να πάρετε ένα τηλέφωνο θερμικής απεικόνισης με μόνο 239,99 $!? Είναι πλέον πραγματικότητα με τη νέα επιτυχία, το Blackview BV6600 Pro, που έρχεται στην αγορά. Ενσωματώνοντας την παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία θερμικής απεικόνισης από το FLIR® και μια γιγαντιαία μπαταρία 8580mAh, το Blackview BV6600 Pro είναι το απόλυτο διασκεδαστικό και λειτουργικό τηλέφωνο, που σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε την διασκέδαση με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο, ενώ το χρησιμοποιείτε ως ένα σταθερό εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων ευρέος φάσματος.

 

Θερμική απεικόνιση από την FLIR®

Το Blackview BV6600 Pro είναι το τρίτο τηλέφωνο με ενσωματωμένη θερμική κάμερα FLIR® από την Blackview, αξιοποιώντας την επιτυχία των προκατόχων του σε πολύ πιο φιλική τιμή για να επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν πρόσβαση στην υψηλή θερμική τεχνολογία χωρίς να αδειάσουν το πορτοφόλι τους.

 

Τροφοδοτείται από ένα θηρίο μπαταρίας χωρητικότητας 8580mAh

Επιπλέον, το BV6600 Pro είναι εξοπλισμένο με μια πολύ μεγαλύτερη μπαταρία με χωρητικότητα 8580mAh, η οποία είναι 53% πάνω από τη μέση χωρητικότητα, οπότε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αρκετά εντυπωσιακή με χρόνο αναμονής έως 430 ώρες με 4G/WiFi ενεργοποιημένο και χρόνο περιήγησης στην ιστοσελίδα έως 22 ώρες. Η μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας σας προσφέρει πολλά οφέλη που υποστηρίζει τις επικοινωνίες σας, την περιήγηση, το παιχνίδι, τον εξωτερικό τρόπο ζωής, τις λήψεις θερμικών εικόνων και τις ενημερώσεις κοινωνικών μέσων χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε για περισσότερη ισχύ.

 

Όπως και τα προηγούμενα, το Blackview BV6600 Pro είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη θερμική κάμερα FLIR Lepton®, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε και να μετράτε τη θερμότητα. Η θερμική κάμερα περιλαμβάνει την τεχνολογία MSX® της FLIR, η οποία συγχωνεύει θερμικές και ορατές εικόνες για να επιτύχει το υψηλότερο επίπεδο λεπτομερειών και πληροφοριών εικόνας της βιομηχανίας. Περιλαμβάνει επίσης την εφαρμογή MyFLIR® που επιτρέπει λεπτομερή ανάλυση της εικόνας και αναφορά απευθείας από το τηλέφωνο.

 

Χρήσιμες εφαρμογές θερμικής απεικόνισης

Για τους μη μυημένους, θα σας ξετρελάνει εντελώς η θερμική κάμερα του BV6600 Pro καθώς σας προσφέρει νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να δείτε τον κόσμο. Όλα όσα νομίζετε ότι είστε αρκετά εξοικειωμένα-πρέπει να τα ξανασκεφτείτε-καθώς όλα εμφανίζονται σε μια ολοκαίνουργια μορφή κάτω από τη θερμική κάμερα. Αυτό συμβαίνει επειδή η θερμική εικόνα σχηματίζεται πλήρως με βάση τη θερμότητα που διαχέεται από το αντικείμενο, αντί για το ορατό χρώμα.

Δεδομένου ότι η θερμική κάμερα είναι ενσωματωμένη στο τηλέφωνο, όλα όσα τραβάτε μπορούν να κοινοποιηθούν αμέσως και να μεταδοθούν σε ροή στα κοινωνικά μέσα. Με αυτό το εξωγήινο όραμα, μπορεί να είναι μια συναρπαστική προσθήκη στον τρόπο ζωής των κοινωνικών μέσων σας.

Όταν χρησιμοποιείται σε πιο πρακτικές χρήσεις, η αξία της θερμικής απεικόνισης του BV6600 Pro είναι τεράστια που κυμαίνεται από τον εντοπισμό ηλεκτρικών και μηχανικών προβλημάτων αυτοκινήτων έως τη διασφάλιση αποτελεσματικής θέρμανσης, ψύξης και αερισμού του συστήματος HVAC. Με τον εντοπισμό των ανωμαλιών που είναι συνήθως αόρατες στο γυμνό μάτι, επιτρέπει τη λήψη διορθωτικών ενεργειών πριν συμβούν δαπανηρές αστοχίες του συστήματος. Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία πρόβλεψης συντήρησης ή συστήματα επιθεώρησης, η θερμική απεικόνιση είναι μη επεμβατική, χωρίς επαφή και μη καταστροφική, έτσι ώστε να μην προκαλεί καμία ζημιά στον χρήστη – με τα πλεονεκτήματα να είναι προφανή.

Για τους λάτρεις του εξωτερικού χώρου, η θερμική κάμερα του BV6600 Pro είναι χρήσιμη για την ενίσχυση της προσωπικής ασφάλειας. Για παράδειγμα, μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή κινδύνου ανιχνεύοντας την άγρια ζωή και να βρει χαμένα μέλη της παρέας, ακόμη και την πιο σκοτεινή νύχτα, και όλα τα ενδιάμεσα.

Στρατιωτικός στιβαρός σχεδιασμός

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του BV6600 Pro είναι η ανθεκτικότητά του. Με στρατιωτικό στιβαρό σχέδιο, είναι κατασκευασμένο για να κερδίζει. Γενικά, επιβιώνει από την πτώση στο έδαφος, στο νερό ή εάν καλυφτεί με σκόνη ή άμμο. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για άτομα που εργάζονται σε οικοδομές ή λατρεύουν την αναρρίχηση ή το καγιάκ ή είναι απλά αδέξια και τείνουν να σπάνε τα τηλέφωνα τους. Το BV6600 Pro θα αντέξει στο χρόνο.

Πέρα από τα ισχυρά χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, το BV6600 Pro, ως οικονομικό θερμικό τηλέφωνο, έχει αξιοπρεπείς προδιαγραφές στην απόδοση, όπως:

  • Οθόνη HD+ 5,7 ιντσών
  • MediaTek οκταπύρηνος επεξεργαστής Helio P35
  • 4 GB RAM / 64 GB ROM
  • Πίσω κάμερα Samsung® 16MP
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων & κουμπί λειτουργίας 2 σε 1
  • GPS & GLONASS & Beidou & Galileo
  • NFC πολλαπλών λειτουργιών
  • Παγκόσμιες μπάντες LTE
  • Διπλό 4G VoLTE
  • Doke 2.0 OS, βασισμένο στο Android 11

Με πρεμιέρα πώλησης στις 22 Σεπτεμβρίου, το BV6600 Pro έχει μια πρόωρη προσφορά στο τραπέζι για να προσφέρει έκπτωση 160$ – κερδίστε μία μόνο με 239,99 $ – έως τις 5 Οκτωβρίου. Κάντε κλικ Blackview BV6600 Pro για να αγοράσετε ένα και να μάθετε περισσότερες εφαρμογές θερμικής απεικόνισης που ανοίγουν τα μάτια και θα σας είναι χρήσιμες. Εάν ενδιαφέρεστε μόνο για ένα μεγάλο ανθεκτικό τηλέφωνο με μπαταρία, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη μη-θερμική του έκδοση, το BV6600E, η οποία έχει επίσης μια πρώιμη προσφορά αυτή τη στιγμή – αγοράστε ένα μόνο με 109,99$, 90$ κάτω από την αρχική τιμή των 199,99 $ – προσφορά που θα κλείσει την ίδια μέρα με την προσφορά του BV6600 Pro.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο