16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση από την Xiaomi: Από την επόμενη ROM αναστέλεται η λειτουργία των θεμάτων και της υπηρεσίας MI Message στην Ελλάδα

Απ΄ότι φαίνεται πατέντες και δικαιώματα συνέχεια θα δημιουργούν προβλήματα στην Xiaomi. Μην ξεχνάτε ότι στο παρελθόν έχει καταδικαστεί γι’ αυτό από το Ανώτατο Δικαστήριο στην Ινδία, ενώ πριν προσπαθήσει να βγει στην διεθνή αγορά, έκανε ένα σωρό συμφωνίες με διάφορες εταιρείες για να μην έχει πόλεμο πατεντών και ανάλογων προβλημάτων. Δυστυχώς όμως απ’ ότι φαίνεται της εμφανίστηκε πρόβλημα από εκεί που δεν το περίμενε ίσως, τα θέματα και την υπηρεσία Mi Messaging.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση που αναρτήθηκε σήμερα στο επίσημο forum της MIUI, εξαιτίας αλλαγών που έγιναν στους κανόνες σε μερικές χώρες, η υπηρεσία Θέματα και Mi Message θα σταματήσει σε μερικές χώρες.

Η Xiaomi όπως αναφέρει, παίρνει στα σοβαρά τους κανόνες αυτούς και είναι πρόθυμη να εναρμονιστεί με αυτούς, ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Ελπίζουν βέβαια να καταφέρουν να επιστρέψουν σε λειτουργίες οι δύο αυτές εφαρμογές της MIUI, αμέσως μετά αφού γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις, έτσι ώστε να είναι σύνομες με τους ισχύοντες κανόνες στις χώρες που θα σας πούμε. Δυστυχώς μέσα στις χώρες είναι και η Ελλάδα. Οι χώρες είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, , Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Όταν λοιπόν θα βγει η ROM για αυτές τις χώρες (developer ROM για Mi 6, Mi Max, Redmi Note 2 στις 24/02, developer ROM για τα υπόλοιπα κινητά στις 02/03, stable ROM όταν βγει), η εφαρμογή Θέματα δεν θα είναι πια διαθέσιμη. Επίσης οι χρήστες δεν θα έχουν πρόσβαση στα θέματα για να κατεβάσουν νέα στη συσκευή τους. Θέματα και ταπετσαρίες που έχουν ήδη κατέβει στο κινητό σας, δεν θα διαγραφούν, αλλά θα μπορείτε να τις χρησιμοποιείται όπως πριν. Επίσης όλα τα θέματα που είναι εξ ορισμού εγκαταστημένα μέσα στο κινητό, ήχοι και ταπετσαρίες, επίσης δεν θα πειραχτούν. Την ίδια στιγμή η υπηρεσία Mi Message θα απενεργοποιηθεί πλήρως.

Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά! (Updated 26/02)

Η MIUI πάντα θέλει να δίνει μία μοναδική εμπειρία χρήσης και παραμετροποίησης στον τελικό χρήστη. Όπως αναφέρετε θα υπάρξει μεγάλη προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση του Theme Store και να επιστρέψει πίσω ακόμα καλύτερο όσο γίνεται πιο γρήγορα!

Την επίσημη ανακοίνωση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: MIUI Forum

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο