18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Xiaomi Mi Mix 2S, Mi 7 – Θα έρθουν με OLED 6.01 ίντσες της Samsung.

Ήδη ξέρουμε από προχθές ότι το αναμενόμενο Mi Mix 2S έχει ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας την 27η Μαρτίου. Για το επίσης αναμενόμενο Mi 7, δεν έχουμε ακόμα ακριβή ημερομηνία, αλλά η τελευταία φήμη το θέλει τον Ιούνιο. Σήμερα τουλάχιστον μάθαμε με τι οθόνες όμως θα μας έρθουν….

Οι νέες πληροφορίες δείχνουν ότι η Xiaomi έχει παραγγείλει οθόνες OLED 6.01 ιντσών από τη Samsung Display από τον Δεκέμβριο ακόμα. Ως εκ τούτου, αναμένεται ότι τα επερχόμενα τηλέφωνα Mi Mix 2S και Mi 7, να έχουν οθόνη OLED 6.01 ιντσών.

Οι νέες πληροφορίες που προέκυψαν από το Weibo, δείχνουν ότι η Xiaomi και η Samsung Display έχουν συνάψει συμφωνία για OLED 6.01 ίντσες από πέρυσι. Με την επισύναψη της συμφωνίας, τον Δεκέμβριο έφυγαν οι πρώτες αποστολές που ήταν περίπου 1,1 εκατομμύρια μονάδες τον πρώτο μήνα και 2.2 εκατομμύρια μονάδες τον 2ο μήνα. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η συμφωνία αυτή θα διασφαλίσει την προμήθεια πάνελ OLED για το επερχόμενο/α smartphone της Xiaomi.

Πρόσφατες διαρροές υποδηλώνουν ότι το Mi Mix 2S και το Mi 7 Plus ίσως έχουν 6.01 ίντσες (το απλό Mi 7 ακούγεται ότι θα έχει πιο μικρή οθόνη). Το αρχικό Xiaomi Mi Mix είχε κατασκευαστεί μ’ ένα πάνελ IPS LCD 5.99 ιντσών.

Ωστόσο, μια νέα εικόνα που διέρρευσε στο Weibo, από το About του Mi Mix 2S, δείχνει ότι θα έχει οθόνη 6.01 ιντσών. Επίσης, ακόμα και για το Mi7, υπάρχει μία φήμη από 6μήνου μάλιστα, όπου έλεγε τότε ότι το Xiaomi Mi 7 θα είναι εξοπλισμένο με πάνελ OLED από τη Samsung. Μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα, μέσω του αρχείου firmware του Mi 7, ανακαλύφθηκε ότι το κινητό θα έχει πάνελ OLED για να υποστηρίξει τη λειτουργία Always-On Display.

Διαβάστε επίσης: ULEFONE POWER 3 – Αποκτήστε με έκπτωση από την EU αποθήκη του Coolicool την έκδοση 6GB RAM/64GB ROM!

Το άλλο που ακούγεται εντόνως, είναι ότι ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος θα είναι κάτω από την μπροστινή οθόνη και θα ενεργοποιείται από τον Snapdragon 845. Το κινητό θα έρθει με 6 ή 8 GB RAM, μπαταρία 3.170mAh που θα φέρει 7.5W ασύρματη υποστήριξη φόρτισης.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο