20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φορτιστής GiM 20 W type-C: Πολύ μικρός και πολύ δυνατός!

Παρουσιάσαμε πρόσφατα στην ιστοσελίδα μας το Mousepad GiM RGB. Πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό και οικονομικό mousepad που διαθέτει όμορφο φωτισμό με πολλά χρώματα που ρυθμίζουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις μας! Σήμερα θα παρουσιάσουμε ένα ακόμα αξιόλογο προϊόν της εταιρείας GiM. Θα μιλήσουμε για τον φορτιστή GiM 20W typeC. Αυτός ο φορτιστής έχει μεγάλη ισχύ (20 W), είναι συμβατός με το πρότυπο γρήγορης φόρτισης Quick Charge 3.0 και έχει πολύ μικρό μέγεθος. Είναι δηλαδή ότι πρέπει για να τον παίρνουμε μαζί μας παντού! Ας τον δούμε λίγο καλύτερα.

Περιγραφή

O φορτιστής GiM με κωδικό μοντέλου PN20SU είναι ένας φορτιστής πρίζας τοίχου που διαθέτει μια USB type-C θύρα, για τη φόρτιση μιας συσκευής, κινητό, ηχείο, tablet κ.λπ. Κυκλοφορεί σε χρώμα λευκό και είναι κατασκευασμένος από λείο πλαστικό υλικό, ανθεκτικό στη φωτιά. Ο φορτιστής δείχνει πραγματικά πολύ ποιοτικός και στιβαρός. Έχει σχήμα ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο με διαστάσεις: 28 x 41 x 77 mm και βάρος μόλις 54 gr. Είναι δηλαδή πολύ μικρός και ελαφρύς, ένας από τους μικρότερους φορτιστές μεγάλης ισχύος 20 W της αγοράς!

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PN20SU είναι: Ρεύμα εισόδου AC 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, 0,5 A, ρεύμα εξόδου DC 5 V – 3 A, 9 V – 2,2 A, 12 V – 1,5 A και μέγιστη ισχύ 20 W. Η φόρτιση με αυτά τα χαρακτηριστικά ενεργοποιείται για τις συσκευές που είναι συμβατές με το πρότυπο Quick Charge 3.0 της Qualcomm. Να τονίσουμε εδώ ότι ο φορτιστής αυτός λειτουργεί με καλώδιο που έχει βύσμα type-C κι από τις δύο πλευρές. Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται κάποιο καλώδιο, αλλά μπορούμε να προμηθευτούμε ένα με πολύ μικρό κόστος. Ο PN20SU είναι εφοδιασμένος με συστήματα πολλαπλής ασφαλείας για υπέρταση, βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση και ασταθή τροφοδοσία, οπότε είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση με όλες τις αγαπημένες μας συσκευές. Ακόμα είναι πιστοποιημένος με τα διεθνή στάνταρ ποιότητας CE, FCC, TUV και RoHS. Μέσα στη συσκευασία εκτός από τον ίδιο τον φορτιστή, θα βρούμε και το φυλλάδιο οδηγιών σε δύο γλώσσες, Αγγλικά και Γερμανικά.

Χαρακτηριστικά – Λειτουργίες

Στην πράξη ο φορτιστής GiM 20 W type-C PN20SU αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματικός κατά τη λειτουργία του. Με αυτόν μπορούμε να φορτίζουμε το κινητό μας (Android, iPhone κ.λπ.), το tablet, το power bank, τη φορητή κονσόλα παιχνιδιών, το Bluetooth ηχείο ή τα ακουστικά μας, πολύ γρήγορα. Για παράδειγμα, φορτίζει το iPhone 12 έως και τρεις φορές γρηγορότερα, από 0% ως 50%, σε μόλις 30 λεπτά! Δε θα παρατηρήσουμε καμία υπερθέρμανση του ίδιου του φορτιστή κατά τη διάρκεια της φόρτισης, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.

Επειδή ο  PN20SU είναι πολύ μικρός και ελαφρύς, μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας στην τσάντα, όσο μικρή κι αν είναι. Στο σπίτι, στο γραφείο, στην εκδρομή, στις διακοπές κ.λπ. Είναι κατασκευασμένος από ειδικό σκληρό πλαστικό που δε λεκιάζει, δε σπάει και δε χαράζεται. Έτσι θα το έχουμε σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Συμπέρασμα

Αν σας χρειάζεται ένας ισχυρός φορτιστής με μικρές διαστάσεις και δε θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, ο GiM 20 W type-C PN20SU είναι μια άριστη επιλογή. Φορτίζει γρήγορα όλες τις συμβατές συσκευές, έχει άριστη ποιότητα κατασκευής και χωράει παντού. Μπορούμε να τον προμηθευτούμε σήμερα από την Amazon Γερμανίας, σε τιμή περίπου 12 €, μαζί με τα έξοδα αποστολής. Αφού η αγορά γίνεται από χώρα της Ευρώπης, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις τελωνείου. Παραλαμβάνετε σε μια εβδομάδα περίπου.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο