20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρχεται το MIUI 10! Δείτε τι αποκάλυψε σχετικά ο υπεύθυνος της MIUI….

Ίσως μερικοί να γελάσετε, να κλάψετε, να θυμώσετε! Υπάρχουν ακόμα μοντέλα της Xiaomi που δεν έχουν πάρει την MIUI 9 και εγώ θα σας μιλήσω για την MIUI 10!? Και όμως, χθες το βράδυ σε δημόσια εκπομπή, ο MIUI Huang Long, αντιπρόεδρος των λειτουργιών της αγοράς, αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ανάπτυξη και την πορεία της MIUI. Δείτε λοιπόν τι αποκάλυψε….

Αυτό που μας αποκάλυψε ο Huang Long, είναι ότι έχουν ξεκινήσει οι εργασίες πάνω στη MIUI10. Η νέα έκδοση της MIUI δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι θα πάρει την ονομασία MIUI 10 ή MIUI Χ (υποθέτω εδώ έχει επηρεάσει πολύ κόσμο και εταιρείες η Apple). Παρότι πολύ κόσμος τον ρώτησε πότε υπολογίζεται να βγει η νέα έκδοση, ο Huanglong δεν αποκάλυψε.

Για το σήμερα πάντως, είπε ότι η MIUI9 έχει ολοκληρώσει την ενσωμάτωσή της και στην τρίτη παρτίδα μοντέλων, ενώ έχουν ενημερωθεί συνολικά 27 μοντέλα. Το νούμερο αυτό εάν το σκεφτεί κανείς είναι αρκετά μεγάλο, αφού ακόμα και κινητά που κυκλοφόρησαν πριν 4 χρόνια θα πάρουν τη MIUI 9, όπως πχ το Mi4. Η μετάβαση πάντως στη νέα έκδοση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν από το εαρινό φεστιβάλ. Πάντως μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα σας είπαμε ότι ακόμα και το Mi2S θα πάρει MIUI 9!

Δείτε επίσης: Το Xiaomi MI 2S αναβαθμίζεται επίσημα σε MIUI 9 Stable έκδοση τώρα!

Όσο για την MIUI 10, ανέφερε ότι θα περιέχει πολύ σημαντικές ενημερώσεις και η αναμονή σίγουρα θ’ αξίζει όπως θα δείτε και εσείς. Όπως είπαμε χρονοδιάγραμμα δεν έδωσε, αλλά υπέθεσε ότι όχι νωρίτερα από τον Οκτώβριο. Πάντως εάν δείτε κάθε χρονιά η νέα έκδοση δίνεται κοντά στα γενέθλια της Xiaomi, οπότε εγώ θα έλεγα υπομονή μέχρι τον Αύγουστο τουλάχιστον.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο