20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Samsung Galaxy S9/S9 Plus – Βρήκαμε την US Version στο FCC στις ΗΠΑ

Η Samsung μας έχει ήδη πει εδώ και κάμποσο καιρό ότι το Galaxy S9 θα το δούμε για πρώτη φορά στο MWC 2018 τον Φεβρουάριο που θα γίνει στην Ισπανία. Σύμφωνα όμως με το SamMobile, το Galaxy S9/S9 Plus εμφανίστηκε στο FCC USA, με τις κωδικές ονομασίες SM-G960U το S9 και SM-G965U το S9 Plus.

Απ’ ότι βλέπουμε στο FCC, τα τεστ των Galaxy S9 και S9 Plus περιλαμβάνουν CDMA, GSM, WCDMA και LTE συμπεραλαμβανομένου και T-Mobile. Όπως και με τις υπόλοιπες US εκδόσεις, στο 4G περιλαμβάνετε η μπάντα B41, ενώ βάση και τα όσα ξέρουμε από το Geekbench 4, το Galaxy S9 Plus US έκδοση θα έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 845, που έχει 30% καλύτερη απόδοση από την προηγούμενη έκδοση Snapdragon 835.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουμε μάθει από το πακέτο συσκευασίας του Galaxy S9, ότι έρχεται με οθόνη 5.8 ιντσών, με 4GB RAM, υποστηρίζει αδιάβροχη λειτουργία με IP68 πρωτόκολλο, ασύρματη φόρτιση, 2K AMOLED οθόνη και αναγνώριση ίριδας σαν ασφάλεια λειτουργίας.

Η κύρια πίσω κάμερα έχει αναβαθμιστεί σε F/1.5/2.4, υποστηρίζει αργή λήψη βίντεο, AKG, stereo ηχεία και ακουστικά.

Όσο για την σχεδίαση, τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus συνεχίζουν να έχουν ένα κυρτό σχέδιο χωρίς περιθώρια, με πολύ λεπτό περιθώριο πάνω/κάτω και βελτιωμένη αναλογία οθόνη προς σώμα. Το Galaxy S9 θα έρθει με μονή κύρια κάμερα, ενώ το S9 Plus έρχεται με διπλή. Ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος πάντως και στα δύο μοντέλα βρίσκεται κάτω από την κάμερα, ώστε να είναι πιο εύκολη η χρήση του.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε από την Samsung το νέο Exynos 9810. Δείτε τι χαρακτηριστικά έχει!

Δυστυχώς για την τιμή δεν έχουμε μάθει κάτι ακόμα, αλλά αναμένεται να είναι πιο αυξημένη από τις προηγούμενες εκδόσεις, λόγο αυξήσεων στα υλικά κατασκευής. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο