22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GTA 6: Η πρώτη ματιά στο νέο θρύλο

Το GTA 5 είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα video games στην ιστορία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν πριν από μερικούς μήνες, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πουλήσει περισσότερα από 160 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, έκαναν την εμφάνισή τους διάφορες φήμες πως η Rockstar Games σχεδιάζει ήδη το επόμενο.

Οι φήμες έμελλε τελικά να επιβεβαιωθούν από την εταιρεία με τον πιο άγαρμπο τρόπο, καθώς πριν από μερικά εικοσιτετράωρα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο εκτεταμένα leaks από το GTA 6. Τα videos από το gameplay προκάλεσαν ενθουσιασμό στο κοινό, με τη Rockstar Games ουσιαστικά να επιβεβαιώνει τη διαρροή. Μόνο που το πρόβλημα δείχνει να είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν.

Πώς θα μοιάζει το GTA 6

Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας σημειώθηκε μία από τις μεγαλύτερες διαρροές που έχουν συμβεί ποτέ στη βιομηχανία του gaming. Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται απλά για μερικές φωτογραφίες από τις αφίσες ή το gameplay, αλλά για πολυάριθμα videos από μια πρώιμη και υπό ανάπτυξη έκδοση του GTA 6, ενός από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια στην ιστορία των video games.

Το θέμα έγινε αμέσως viral σε όλο τον πλανήτη, με τα τεχνολογικά μέσα να αναπαράγουν τις εικόνες και τα videos αμέσως. Όπως παρακολουθούμε σε αυτά, φαίνεται πως η Rockstar πρόκειται να συνεχίσει το μοντέλο των πολλαπλών ηρώων που εναλλάσσονται στην πλοκή, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του GTA 5, ενώ για πρώτη φορά αναμένεται να υπάρχει γυναικείος κεντρικός χαρακτήρας.

Κατά τ’ άλλα, είδαμε σκηνές με μπαρ, αυτοκίνητα, κυνηγητά στο δρόμο, κλοπές σε μαγαζιά, πιστολίδια. Όπως ακριβώς έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να παρακολουθούμε και να παίζουμε σε αυτό.

Τι συμβαίνει με την τεράστια διαρροή σκηνών του παιχνιδιού

Όσο όλοι μας μέναμε εντυπωσιασμένοι από τα πλάνα του GTA 6, οι άνθρωποι της Rockstar Games και της Take Two που έχουν αναλάβει τη σχεδίασή του είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τις διαρροές, ένας χάκερ έχει καταφέρει να έχει πρόσβαση ακόμη και στον κώδικα του παιχνιδιού, τον οποίο μάλιστα φαίνεται να τον πουλά στο ίντερνετ.

Ήδη οι εταιρείες έχουν προχωρήσει στις κατάλληλες νομικές δράσεις προκειμένου να «πέσουν» τα videos από τις διαδικτυακές πλατφόρμες και κυρίως να τα βρουν με τον άνθρωπο που έκανε τη μεγάλη ανακάλυψη. Η Rockstar, μάλιστα, έσπασε τη σιωπή της, δημοσιεύοντας μια ανακοίνωση στα social media, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πρόσφατα υπεστήκαμε μια εισβολή στο δίκτυό μας, κατά την οποία ένας μη εξουσιοδοτημένος τρίτος είχε παράνομη πρόσβαση και κατέβασε εμπιστευτικές πληροφορίες από τα συστήματά μας. Ανάμεσα σε αυτές ήταν πρώιμα πλάνα από την ανάπτυξη του επόμενου GTA. Είμαστε αρκετά απογοητευμένοι που οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με το επόμενο παιχνίδι μας, δημοσιεύτηκε με αυτόν τον τρόπο σε όλους εσάς».

«Η δουλειά μας για το επόμενο Grand Theft Auto θα συνεχιστεί κανονικά και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια εμπειρία που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας, παραμένει. Θα σας ενημερώσουμε όλους σύντομα και θα σας παρουσιάσουμε με τον κατάλληλο τρόπο το επόμενο παιχνίδι όταν θα είναι έτοιμο. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή υποστήριξή σας σε όλη αυτή την κατάσταση» κατέληξε.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο