14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi Mijia Mi 3C B106CN ρομποτική σκούπα: Αυτή σκουπίζει και εσείς αράζετε για καφέ, από την Γερμανική αποθήκη του Cafago με μόλις 219.33€ ΤΕΛΙΚΗ και ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Η ρομποτική σκούπα είναι η καλύτερη εφεύρεση του αιώνα. Αυτή σκουπίζει, καθαρίζει, σφουγγαρίζει και εσείς πίνετε τον καφέ σας! Και επειδή δεν είναι ανάγκη να είναι από χρυσό ο καφές, σας έχω φοβερή ευκαιρία, από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, μέχρι τέλος του μήνα, την αυτόματη ρομποτική σκούπα Xiaomi Mijia Mi 3C B106CN και σε τιμή μόλις 219.33€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή και ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά.

Η αυτόματη ρομποτική σκούπα Mijia 3C είναι το μοντέλο B106CN. Θα την βρείτε στο λευκό χρώμα, με ισχύ 45W. Την σκούπα μπορείτε να την διαχειριστείτε, προγραμματίσετε, κουνήσετε, μέσω της γνωστής εφαρμογής Mi Home της Xiaomi. Η μπαταρία που διαθέτει είναι χωρητικότητας 2600mAh. Οι διαστάσεις της συσκευασίας της σκούπας είναι 417.5 × 531 × 132mm και ζυγίζει στα 4 κιλά.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της σκούπας που την κάνουν να ξεχωρίζει και εσείς να την θέλετε, είναι η σύγχρονη πλοήγηση μέσω λέιζερ New-Gen LDS. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλούς χάρτες και γρήγορη προσαρμογή του σχεδίου καθαρισμού. Διαθέτει πολύ ισχυρή αναρρόφηση, της τάξεως των 4000Pa, με λειτουργία αναρρόφησης 4 επιπέδων. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να ορίσετε πως και ποια δωμάτια και με τι σειρά θα τα καθαρίσει. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα, αποφεύγοντας την ίδια ώρα την όποια πιθανή δευτερογενής ρύπανση. Εδώ να επισημάνω ότι εκτός από την εφαρμογή, η αυτόματη ρομποτική σκούπα έρχεται και με τηλεχειριστήριο για να την ελέγχετε όπως θέλετε εσείς. Η σκούπα αυτή δεν σκουπίζει μόνο αλλά και σφουγγαρίζει. Διαθέτει έξυπνη δεξαμενή νερού με ειδικό έλεγχο, για να επιτυγχάνει ομοιόμορφη εκκένωση του νερού και συνεχές υγρό σύρσιμο.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-paa4732w-us.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με €219.33 ΤΕΛΙΚΗ τιμή από την Γερμανική αποθήκη του Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά την απαραίτητη αυτόματη ρομποτική σκούπα Xiaomi Mijia Mi B106CN με ανιχνευτή laser![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο