18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

P80 smartwatch – Με μόλις 16.44€, οθόνη 1.3 ίντσες και πλειάδα χαρακτηριστικών, ψάχνεις για έξυπνο ρολόι!?

Εδώ στο iTechNews.gr σας έχω δείξει μία πολύ μεγάλη γκάμα από smartwatch να διαλέξετε, ανάλογα με την τιμή, χαρακτηριστικά και την εμφάνιση. Το P80 που σας βρήκα στο flash sales του Cafago, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε σε όλα τα smartwatch, πολύ ωραία τετράγωνη εμφάνιση και τιμή….μόλις 16.44€ ΤΕΛΙΚΗ και φυσικά ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Το P80 φέρει οθόνη αφής με διαστάσεις 1.3 ίντσες και ανάλυση 240 x 240. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT 4.0 και είναι συμβατό με κινητά που είναι Android 4.4 ή iOS 9.0 και νεότερη έκδοση. Το κινητό φέρει μπαταρία χωρητικότητας 200mAh, που αντέχει για 5 – 7 ημέρες, ενώ έχει χρόνο αναμονής 10 – 15 ημέρες. Η εφαρμογή που πρέπει να έχετε εγκαταστημένη στο κινητό σας είναι η Da Fit, που θα βρείτε στο Google PlayStore ή στο Apple Store. Το κυρίως μέρος του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ θα βρείτε δύο είδη από λουράκι, ένα από σιλικόνη και ένα από ατσάλι. Το P80 θα το βρείτε σε τρία χρώματα να διαλέξετε, μαύρο, ροζ και ασημί. Φέρει πιστοποίηση IP68, όσο αφορά το νερό και την σκόνη, ενώ οι διαστάσεις του καντράν του είναι 42 x 36 mm, το πάχος του είναι 10,25 mm, με πλάτος για το λουράκι να είναι στα 20mm.

Η έγχρωμη οθόνη του με διαστάσεις 1,3″, δείχνει με καθαρή ποιότητα εικόνας ενώ η λειτουργία αφής είναι ομαλή και βολική. Το κέλυφος, που είναι από επεξεργασμένο CNC, συνοδεύεται από δύο στυλ λουράκια, δυνατά και κομψά. Το ρολόι φέρει μπαταρία υψηλής απόδοσης, με εξαιρετικά μεγάλο χρόνο αναμονής για καθημερινή χρήση, αντίο στη συχνή φόρτιση. Επιτυγχάνοντας ένα αδιάβροχο επίπεδο IP68, το P80 μπορεί να φορεθεί για καθημερινό πιτσίλισμα νερού, προσαρμόζοντας εύκολα σε διάφορα περιβάλλοντα. Με το P80 μπορείτε να παρακολουθήσετε και καταγράψτε αυτόματα τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση, το οξυγόνο του αίματος και τα δεδομένα ύπνου, βοηθώντας σας να προσαρμόσετε τον εαυτό σας για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το P80 υποστηρίζει 8 λειτουργίες κίνησης. Μπορεί επιστημονικά και έξυπνα να υπολογίσει τα καθημερινά σας βήματα, την απόσταση που έχετε κάνει, τις θερμίδες κ.λπ. Αφού συνδεθεί με το τηλέφωνο, θα σας παρέχει σύγχρονη εμφάνιση του μηνύματος, κλήσης ή κοινωνικής εφαρμογής για να σας υπενθυμίζει σημαντικές πληροφορίες. Το P80 υποστηρίζει ακόμα εμφάνιση του καιρού, έχει ξυπνητήρι, χρονόμετρο, υπενθύμιση για την καθιστική υπενθύμιση, έλεγχο της μουσικής, απομακρυσμένη διαχείριση της κάμερα σας, εύρεση τηλεφώνου, ενώ με το που θα το σηκώνετε στον αέρα, θα ενεργοποιείτε η οθόνη του.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-pw0263b.html?aid=itechnews” target=”blank”]Αποκτήστε με μόλις €16.44 ΤΕΛΙΚΗ τιμή και ΧΩΡΙΣ τελωνείο, από το Flash Sales του Cafago, το πολύ ωραίο P80 smartwatch με πληθώρα χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων να δείτε![/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο