16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Apple: Έφαγε.. “πόρτα” το Apple Pencil

Σε αλλαγή πλάνων την τελευταία στιγμή προχώρησε η Apple που τελικά δεν υλοποίησε το σχέδιο για την κυκλοφορία του Apple Pencil.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Weibo, που κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον DuanRui, η Apple φέρεται να ετοίμαζε να κυκλοφορήσει το νέο Apple Pencil‌, με την κωδική ονομασία “Maker” στην εκδήλωσή του τον Σεπτέμβριο του 2022, και μάλιστα έφτασε στο σημείο να παράγει πάνω από ένα εκατομμύριο μονάδες του εξαρτήματος.

Οι φήμες ήθελαν την τιμή του ακυκλοφόρητου Apple Pencil να ανέρχεται στα 49 $ και θα ήταν σημαντικά φθηνότερο από τα μοντέλα Apple Pencil πρώτης και δεύτερης γενιάς, τα οποία κοστίζουν 99 $ και 129 $, αντίστοιχα.

Για να μειώσει το κόστος, η συσκευή φέρεται να στερείται τεχνολογίας ανίχνευσης πίεσης ή επαναφορτιζόμενης μπαταρίας και αντ’ αυτού χρησιμοποιούσε ένα ενσωματωμένο τσιπ για να τροφοδοτήσει τη γραφίδα μέσω της οθόνης του iPad ή του iPhone , παρόμοια με το πώς λειτουργεί η γραφίδα S-Pen της Samsung.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε φήμες για ένα Apple Pencil που αναπτύσσεται για να λειτουργεί με iPhone, κανένα από τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει πραγματικότητα.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο