20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναλλαγές-εξπρές σε κρυπτονομίσματα προσφέρει η Revolut

Να αγοράσουν, να πωλήσουν και να διακρατήσουν κρυπτονομίσματα μπορούν από εχθές, Τετάρτη, οι πελάτες της Revolut μέσω της εφαρμογές που προσφέρει η βρετανική ψηφιακή τράπεζα.

Η πολυαναμενόμενη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν συναλλαγές σε Bitcoin, Litecoin και Ethereum και 25 συμβατικά νομίσματα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Η Revolut προσφέρει στους πελάτες της μειωμένα έξοδα συναλλαγματικής μετατροπής και δέχεται μεγάλο εύρος συναλλαγματικών συνδυασμών, όπως αγορές κρυπτονομισμάτων σε ελβετικό φράγκο ή πολωνικό ζλότι.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ολοκλήρωση της συναλλαγής διαρκεί έως 30 δευτερόλεπτα, γεγονός που καθιστά την πλατφόρμα της ως ένα από τα ταχύτερα και ευκολότερα κανάλια για συναλλαγές σε κρυπτονόμισμα. Επιπλέον, προσφέρει δωρεάν μεταφορές ποσών σε Bitcoin, Litecoin και Ethereum σε άλλους πελάτες της Revolut.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung κατασκευάζει επεξεργαστές ειδικά για την δημιουργία κρυπτονομισμάτων!

«Έχουμε εντυπωσιαστεί από την απίστευτη ζήτηση που υπάρχει για τη δυνατότητα συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα που προσφέρει η πλατφόρμα μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση διαθέσουμε τη δυνατότητα αυτή σε όλους τους πελάτες μας», σχολιάζει ο Νικολάι Στορόνσκι, ιδρυτής και CEO της Revolut. Όπως εξηγεί, η εταιρεία θα προσφέρει την υπηρεσία της σταδιακά, ξεκινώντας από τους Premium πελάτες της, προκειμένου να διασφαλίσει ομαλή μετάβαση.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο