15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Redmi Note 5 – Σε αποκλειστικότητα του Flipkart θα είναι τα αξεσουάρ του! Δείτε πως θα είναι το κινητό!

Βρήκαμε σήμερα να διαφημίζονται διάφορα αξεσουάρ για το αναμενόμενο Xiaomi Redmi Note 5, πριν αυτό ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρεία, δείχνοντας έτσι πως πραγματικά θα είναι εμφανισιακά το κινητό και τι χαρακτηριστικά θα έχει. Δείτε λοιπόν τι βρήκαμε!

Οι τελευταίες φήμες λένε λοιπόν ότι την ημέρα των ερωτευμένων, θα δούμε το Xiaomi Redmi Note 5. Μάλιστα η Xiaomi έχει ανεβάσει διαφημιστικά πόστερ με την λέξη Giveme5 σε όλες τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης που έχουν. Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να πει εάν αυτό το 5 σημαίνει το Redmi 5 ή το Redmi Note 5, αλλά μετά την σημερινή ανακάλυψη, δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι δεν θα δούμε το Redmi Note 5!

Το νέο teaser Dropped by Flipkart στην Κοινωνική πλατφόρμα επιβεβαίωσε ότι το smartphone θα πωλείται αποκλειστικά στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου Flipkart. Λοιπόν, το Flipkart είναι ο επίσημος διαδικτυακός συνεργάτης λιανικής πώλησης του τηλεφώνου της Redmi Note στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου της Ινδίας.

Στην προσπάθεια να δούμε εάν θα βρούμε κάτι μέσα στο Flipkart, που να μας δείχνει περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το τι κινητό θα δούμε τελικά, αλλά και πως μπορεί να είναι, ανακαλύψαμε στο Flipkart Smartbuy, αξεσουάρ που προορίζονται για το Xiaomi Redmi Note 5, που δείχνουν αρκετά στοιχεία στο πως μπορεί να είναι το κινητό τελικά!

Εμείς μάλιστα σας δίνουμε και το link, όπου μπορείτε και μόνοι σας να δείτε όλα αυτά που σας λέμε -> Flipkart Smartbuy Xiaomi Redmi Note 5.

Στην εικόνα, μπορούμε να δούμε το μέτωπο να μοιάζει περισσότερο με το Redmi 5 ενώ το πίσω τμήμα έχει μια διπλή κάμερα με τον σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος ακριβώς από κάτω! Στις 14 Φεβρουαρίου η Xiaomi δηλώνει ότι θα ξεκινήσει δύο νέα smartphones. Εντωμεταξύ στο λινκ που σας δίνουμε πιο πάνω, εάν μπείτε θα δείτε ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις Redmi Note 5, μία με μονή πίσω κάμερα και μία με διπλή όπως σας δείχνουμε πιο πάνω.

Λέτε το ένα να είναι ένα Redmi 5, το οποίο θα αλλάξει ξανά ως πρωτότυπη έκδοση “Redmi Note 5”, ενώ το άλλο θα μπορούσε να είναι η ολοκαίνουργια έκδοση “Redmi Note 5” με την διπλή πίσω κάμερα!?

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Redmi Y1 – Στέφεται με απόλυτη επιτυχία η μέχρι τώρα πορεία του στην Ινδική αγορά!

Όπως και να έχει το πράγμα, αυτό που έχουμε ακούσει είναι ότι το Xiaomi Redmi Note 5 high-end πιθανότατα θα είναι με οθόνη Full HD 5.99 ιντσών με ανάλυση 2160 x 1080 pixels και επεξεργαστή Snapdragon 630/636 με μνήμη RAM 3 GB / 4 GB και χώρο αποθήκευσης 32 GB / 64 GB. Το Redmi Note 5 θα μπορούσε να διαθέτει συνδυασμό από φακό 16MP + 5MP στο πίσω μέρος. Η μπροστινή κάμερα αναμένεται να είναι στα 8MP.

Θεωρώ ότι το νέο Redmi Note 5 μπορεί να πωληθεί σε ελαφρώς υψηλότερη τιμή από τον προκάτοχό της λόγω εμφάνισης 18:9 και βελτιωμένης απόδοσης αλλά και της διπλής κάμερας. Τώρα πόσο ακριβώς θα κάνει, υπομονή μερικές ημέρες ακόμα και θα μας το πει η ίδια η Xiaomi.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο