14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαζί με το Xiaomi 13 Ultra κυκλοφορεί το Mi Pad 6

Τα τελευταία δύο χρόνια, όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές Android OEM κυκλοφόρησαν αρκετά tablet. Καθώς ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, οι χρήστες επωφελήθηκαν πολύ. Εννοούμε ότι η απόδοση βελτιώθηκε πολύ, ενώ οι τιμές δεν άλλαξαν πολύ. Τα περισσότερα tablet από τις κατηγορίες μεσαίας έως υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούσαν το τσιπ Snapdragon 870. Αν και το τελευταίο έχει καλή φήμη, δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Το επόμενο έτος, διάφορα μοντέλα θα χρησιμοποιούν κορυφαία SoC, συμπεριλαμβανομένων των Snapdragon 8+, Dimensity 9000 series, Dimensity 8100 και ούτω καθεξής. Σήμερα, ένα άτομο διέρρευσε στο Weibo ότι το επερχόμενο Mi Pad 6 θα ανακοινωθεί μαζί με το Xiaomi 13 Ultra. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εμφανιστεί στην αγορά τον Μάιο ή τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Mi Pad 6

Το Xiaomi Pad 6 θα έχει δύο παραλλαγές – την απλή έκδοση και την έκδοση Pro. Το τελευταίο θα συνοδεύεται από το τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1. Το τελευταίο είναι ένα κορυφαίο τσιπ με εξαιρετική φήμη στην αγορά. Υπολείπεται μόνο του ολοκαίνουριου Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, το μέγεθος του Mi Pad 6 θα αλλάξει. Θα διαθέτει μεγάλη οθόνη 12,4 ιντσών παρόμοια με το Xiaomi Pad 5 Pro. Το τελευταίο έρχεται σε κόντρα με τη σειρά iPad Pro. Ταυτόχρονα, και οι δύο εκδόσεις θα έχουν ανάλυση 2,5K και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Πιστεύουμε ότι και τα δύο μοντέλα θα αναβαθμιστούν περαιτέρω σε οθόνη OLED.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω της αναβάθμισης μεγέθους, θα υπάρχει περισσότερος χώρος για τον Snapdragon 8+ για να διαχέει τη θερμότητα. Με άλλα λόγια, αυτή η σειρά tablet θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο